miercuri, 17 septembrie 2014

Ordinul ce stabileste plata sporului pentru cei care lucreaza in repaus saptamanal , sarbatori legale si sporul pentru lucrari de exceptie


UPDATE - 25.09.2014
În Monitorul Oficial, Partea I nr. 701 din 24.09.2014  a fost publicat  Ordinul Ministrului Justiției Nr. 3206/C din 11 Septembrie2014  privind aprobarea normelor metodologice de acordare a majorării pentru lucrări de excepţie sau misiuni speciale, precum şi stabilirea condiţiilor şi activităţilor în vederea acordării majorării pentru activitatea desfăşurată în zilele de repaus săptămânal, de sărbători legale şi în celelalte zile în care, în conformitate cu reglementările în vigoare, nu se lucrează, pentru funcţionarii publici cu statut special şi personalul civil din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.




Ministerul Justitiei a promovat intr-un final ordinul ce stabileste plata sporului pentru cei care lucreaza in repaus saptamanal , sarbatori legale si sporul pentru lucrari de exceptie. Speram ca ordinul sa fie semnat si publicat cat mai repede in perioada imediat urmatoare :


Niciun comentariu: