miercuri, 24 aprilie 2013

Rețeaua clanului Stănică de la Penitenciarul Giurgiu

Rețeaua clanului Butoane din Giurgiu și-a pus amprenta asupra penitenciarul giurgiuvean.  Proaspătul director al Penitenciarului Giurgiu, Florinel Cristi STĂNICĂ,  pare că-și conduce propria unitate ca un adevărat lider de clan mafiot: amenințând, șantajând, mutând, aplicând pedepse după pofta inimii. Toate aceste abateri de la normalitate le săvârșește în concubinaj cu cei doi ”locotenenți” de clan: Orzan și Antonescu. Cei doi pechinezi de curte ascultă întocmai cuvântul șefului de clan cum asclta Moise poruncile Domnului, fără să iasă din litera lor.  Obediența de care dau dovadă, curajul și neînfricarea cu care cei doi ”dulăi” sar la gâtul dușmanului clanului Stănică demonstrează că Florinel cel Aspru și-a dat examenul în dresaj canin, ci nu în management de unitate penitenciară.

Dorința sa extremă de răzbunare pe liderul Sindicatului Fraternitatea Giurgiu, Ionuț Mogîldea, ce pare desprinsă din filmele cu Haniball Lester, are și o explicație logică. Proaspătul director Florinel Cristi STĂNICĂ are o frustrare bolnăvicioasă, înmagazinată în trupul lui de antropomorf orientat doar spre activități vindicative, de pe vremea cănd era consilier juridic al penitenciarului pe care îl conduce într-un mod despotic și din cauza FSANP nu a fost avansat la ”excepțional”. În concluzie, toate frustrările lui ancestrale și le varsă acum pe domnul Ionuț Mogildea, asemenea antropoidului care a descoperit focul.
Să trecem la fapte!

CAPITOLUL 1.  În data de 07.03.2012, antropoidul a alarmat Penitenciarul Giurgiu fără respectarea PLANULUI DE ALARMARE, căci, în loc să exercite actiuni specifice alarmării, Florinel Cristi STĂNICĂ a dispus personalului alarmat să desfășoare activități de percheziționare asupra deținuților. O a doua greșeală a antropoidului a fost aceea că nu a respectat modalitatea de alarmare. A ales DOAR modalitatea prin SMS. Practica a demonstrat că această modalitate nu este tocmai eficientă, căci nu toți fpsseii primesc sms-ul de alarmare. Antropoidul, în loc să găsească soluții de remediere a problemei, a trecut direct la sancționarea fpss-ilor care nu s-au prezentat la ”alarma-perchezitie”.  Astfel, domnul Ionuț Mogîldea care nu a primit sms-ul de alarmare, s-a ales cu dedicație specială din partea antropoidului: ”Atentionare” pentru „lipsă de loialitate și atașament față de instituție și lipsă de respect față de personalul unității”.
În replică, domnul Ionuț Mogîldea i-a înaintat directorului Florinel Cristi STĂNICĂ  o adresă prin care solicita anularea ”Atenționării”  pentru că nu are susținere legală si pentru că este întocmită în mod mincinos. în aceeași adresă, domnul Mogîldea afirma că alarmărea unității a avut alt scop, ci nu cel specific din Planul de alarmare.

Ulterior, seful de clan, Florinel Cristi STĂNICĂ  a clasificat adresa domnului Mogîldea ”secret de serviciu”, presupunând că s-ar fi produs un incident de securitate, căci domnul Mogîldea ar fi accesat fără drept PLANUL DE ALARMARE.

Premiul ”perei mălăiețe” l-a primit Florinel Cristi STĂNICĂ  când a informat ANP prin adresa  nr. V106581/PGGR/10.04.2013, că el, homosapiens de Giurgiu, deține informații din care rezultă cu certitudine că domnul Ionuț Mogîldea, pentru întocmirea adresei către directorul unității, a accesat fără drept. Cert este că Florinel Cristi STĂNICĂ  a intocmit și o comisie de cercetare a incidentului de securitate care l-a audiat pe domnul Mogîldea și i-a confiscat exemplarul 2 de la adresa trimisă directorului și i-a verificat calculatorul de serviciu . Ba mai mult, a trimis pe domnul Neagu să ia declarații de la colegi din care să reiasă că domnul Mogîldea ar fi cerut Planul de alarmare al unitatii.

Acum șeful de clan încearcă să mușamalizeze incidentul. Doar ce a descoperit focul, domnia sa Florinel Cristi STĂNICĂ. Urmează să descopere și pâinea feliată.

Florinel Cristi STĂNICĂ este prieten și confident cu Alexandru CRISTIAN  de la Penitenciarul Galați. Managementul spune tot…

Despre aceasta descoperire  o să vorbim în CAPITOLUL 2 ”Schimbări din funcție conform OMJ 2398”, ce va urma în care apar si cei doi pechinezi de curte…

sursa : FSANP

Niciun comentariu: