joi, 11 aprilie 2013

Atenţionare de cod galben de escrocherie la Penitenciarul Vaslui

Dupa codul portocaliu de fărădelegi și pumni în gura subalternilor de la Peniteciarul din Șendreni, avem cod galben de escrocherii la Penitenciarul Vaslui. Acesta este valabil din dimineața zilei de 08.04.2013 și nu știm cât va ține, căci ”escrocheria va fi peste nivelul obișnuit pentru această perioadă la Penitenciarul Vaslui” spune un martor de la fața locului. Odata cu dispariția de pe scena anepista a domnului director general Marian DOBRICĂ, filfizoni din aștia cu puterea-n mână încep să-și facă de cap după bunul lor plac, uitând, parcă, că nu sunt singuri pe această lume penitenciară și că loviturile date se întorc ca un bumerang.

Ca să nu ne mai lungim cu taina, este vorba de stimabilul Costel POINESCU, directorul adjunct siguranța deținerii și regim penitenciar de la Penitenciarul Vaslui, care, din motive știute doar de dumnealui, s-a încumetat să motiveze avizul negativ acordat cererii de schimbare din funcție a fpss Lavin TESLARIU într-un mod în care ar râde de el și piticii jongleri de la Circul GLOBUS.

Venerabilul Costel, da, Costel Poinescu DASDRP-ul, nu colegul plutonierului Căpșună din filmele B.D., știți personajul patruped…, prin Adresa nr M 20223/PVVS/08.04.2013 își informează stăpânul (scuzați-ma, m-a furat gândul la filmul B.D.) superiorul,  că domnul Lavin Teslariu nu merită să fie schimbat din funcție conform OMJ 2398/2012 din motive neobiective, zicem noi, care lasă vădita impresie ca stimabilul DASDRP ar fi pe șmen (o expresie familiară dumisale) cu Platon Adrian. Toate aceste convingeri își găsesc fundamentarea în faptul că prealuminatul funcționar Costeluș acordă avizul negativ domnului Teslariu prin prisma contracandidatului său Platon, ca-n filmul Suleyman Magnificul de pe postul TV Kanal D.

Să trecem mai departe! Aspectele avute în vedere la analizarea cererilor deponenților au fost atât de insipide și lipsite de rațiune, încât cu greu au fost așternute pe hârtie. Cred că domnul director Eusebio BRÎNZĂ s-a închinat de trei ori la vederea adresei susmenționate și și-a scuipat în sân că l-a lovit norocul cu un adjunct atât de gogoman care nu va putea niciodată să-i ia locul prin puterea minții, ci doar prin aceleași mijloace prin care l-a promovat el pe Platon Adrian.

Adresa nr M 20223/PVVS/08.04.2013 care conține aspectele invocate de venerabilul Costel o aveți în atașament pentru a o putea lectura și vă minuna de ce poate să scrie un DASDRP mai puțin isteț.
Cred ca la următoarea convocare a DASDRP, domnule Costeluș, veți fi scos în afara cercului directorilor adjuncți inteligenți și pus la colț, pe coji de nuci, că prea ați faultat logica cu spălătura aia de adresă, buchisită pe genunchi.

Ceea ce confirmă că a fost scrisă pe genunchi și fără a judeca, este faptul că dumneavoastră, domnule Costel Poinescu considerați: vechimea în muncă; diversitatea activităților desfășurate de către un fpss ca pe niște criterii defavorizante schimbării din funcție a unui fpss.

Domnule Costel Poinescu ați uitat, sau v-ați facut că uitați în mod fraudulos să promovați din calitatea dumneavoastră de DASDRP concurența loială, eludându-vă de la principiile integrității și transparenței de care ar trebui să dați dovadă în primul rând ca fpss și apoi ca manager!

Dacă oamenii nu vă spun defectele în față, asta nu înseamnă că nu aveți! Nu e nicio problemă, vi le vor spune pe www.fsanp.ro.
 sursa : FSANP

Niciun comentariu: