marți, 2 aprilie 2013

Banii de echipament

Administrația Națională a Penitenciarelor dorește să-și imbrace lucrătorii osândiți pănă la venirea Sfintelor Sărbători Pascale. Se parecă iepurașul împarțitor de daruri din ANP vrea să multumească norodul penitenciar și să le acorde jumătate din norma de echipament pe anul 2012 în cursul acestei luni.

Surse sigure spun că domnul director general, Marian DOBRICĂ a semnat azi actele ce trebuiesc trimise la Ministerul Justiției pentru ca ordonatorul principal de credite să dispună sau nu alocarea a jumătate din banii pentru echipament în cursul lunii aprilie 2013. Chiar dacă luna aprilie debutează cu păcăleala semenilor, știrea este cât de cât reală. ANP vrea, însă decizia o are tot MJ.

Mâine, 03.04.2012, doamna Simona URDEA va pune întregul material pe masa de tratative din MJ pentru a fi semnat și de CEI mai MARI. Asta dacă vor domniile lor și nu o trimit pe doamna Urdea înapoi, în bătătura ANP-ului, cu hârtiile nesemnate. Sau, mai este varianta ca, înalții deminitari să dea dovadă de înțelegere și să-și pună pecetea pe acele documente pentru a face fpss-ul fericit înainte de Sfintele Paște, că deh… trebuie să ne mai îmbrăcăm și noi, aștia mai mici.

Indicat ar fi ca MJ și ANP să gâdile endorfinele amelioratoare de dureri financiare ale clasei muncitoare din sistemul penitenciar și să ne acorde această tranșă de bănuți care ne vor face, cu siguranță, să uităm de prevederile  OMJ 94/2009 și că acesti bani de echipament sunt pe anul restant, adică 2012. Și cum o mână spală pe alta, așa și o bucurie spală o tristețe, ne vom duce cu gândul că vestitul MJ cel făr de ministru va da dovadă de înțelegere și  bunăvoință, semnând hârtiile doamnei Urdea.

sursa : FSANP

Niciun comentariu: