vineri, 24 august 2012

Magistrat, Director General interimar nou la ANP

Conform unor informații ministrul justiției interimar, Victor Ponta, a semnat numirea ca DG al ANNP (interimar) a dlui Cătălin Ceort, fost director INEC și procuror în cadrul PÎCCJ. Dl Cătălin Ceort ar trebui să îl înlocuiască ca interimar pe dl Marian Stancovici, interimar și dânsul și director al DSDRP – ANP. Funcția va fi scoasă la concurs până la finele anului conform MJ.


Deocamdată la conducere rămâne dl Marian Stancovici, care se pare că ulterior va ocupa funcția de DGA, dl. Cătălin Ceort aflându-se câteva zile în concediu. Apreciem colaborarea cu dl Marian Stancovici. Echilibrat, cu experiență și de bună credință, sperăm să revină în urma concursului.

 Sperăm ca salarizarea noului DG să fie echitabilă iar conducerea să fie una serioasă și profesionistă.
Altfel, desigur vom reacționa pe măsură. Am mai făcut-o, o vom mai face. Deocamdată prezumăm bune intenții și mai bună înțelegere a nevoilor sistemului penitenciar chiar dacă detașarea recentă a dlui Cătălin Ceort la INEC a fost din păcate una controversată. Sper să nu fie cazul și de această dată, cel puțin din punct de vedere procedural și legal. Avem nevoie de stabilitate.

Sursa : FSANP

Niciun comentariu: