joi, 23 august 2012

ANP, paradoxuri zilnice

ANP răspunde în cele din urmă unei provocări. E absurd să pedepsești pe cineva pentru că nu-și permite să meargă la un curs. Și mai absurd este ca ANP să încurajeze prin indolență astfel de practici. Cu toate astea dl Iuga Ioan, directorul penitenciarului Satu Mare, altfel apreciat pentru seriozitate si profesionalism, și-a permis să facă o astfel de sesizare abuzivă.


ANP, prin acest groi – iftinc DMRU, a facut verifcari vreo 2 luni dupa care a constat ca e neconcludent ce a gasit. Adica trebuie sa trimita pe cineva la fata locului ca sa constate acel cineva ca dl Ioan Iuga a comis un evident abuz de drept si un act de lipsa de respect pentru un coleg. Absurd, paradoxal, dar normal pentru anepei.

N-ar fi de mirare, daca domnul in cauza, pentru care am revenit de vreo 10 ori ca, în cele din urmă să primim, acest răspuns inept ar fi deja sancționat având în vedere ‘independența’ și ‘neatârnarea’ de care dau dovadă unele comisii de disciplină încălecate de conducere. Mai jos corespondeța cu pricina.

De notat că dl Iuga Ioan, mai nou, se ocupă de inspecție în locul Direcției Inspecție scoasă momentan pe tușă. Am cerut, evident, ca dată fiind lipsa acestuia de flexibilitate și înțelegere să fie omis de la astfel de misiuni. Așa ar fi normal. Un om care are probleme în a-și înțelege colegii, nu prea are ce căuta în astfel de misiuni.

 Adresa ANP Raspuns Satu Mare

Sursa : FSANP

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ce naiba s-o stricat si Iuga de cap.

Anonim spunea...

Nu ar fi singurul?!Oricum tot al nostru ramane in TOP-Rusinica, rusinica!

Anonim spunea...

Deh, vechile metehne nu se uita cit traiesti si nici invataturile de la secu...