miercuri, 21 aprilie 2010

Modificări la Legea 275_2006 privind executarea pedepselor privative de libertate

Modificari la Legea 275_2006 privind executarea pedepselor privative de libertate                                                              

8 comentarii:

Anonim spunea...

Frumos....
Ce mai puteau sa le acorde acestor ppl? Eventual 50 la suta din cistigurile realizate, o sa le incheiem si asigurari de viata, o sa le facem si carte de munca, care sa constituie vechime pentru acordarea pensiei....
Atunci sa te tii frate, in atare conditii cum sa nu vina la puscarie baietii? Afara nu este de munca, aici realizarea de venituri este DEZIDERAT, ASA CA TOCMAI CRED CA PENITENCIARUL, DIN CE IN CE MAI MULT, ESTE O ALTERNATIVA A VIETII CIVILE!

Anonim spunea...

@21 aprilie 2010, 18:28
"aici realizarea de venituri este DEZIDERAT"...foarte bine spus, am ajuns chiar sa trimitem agentii la GROAPA DE GUNOI...pentru niste galbeni, fara sa tinem cont de conditiile de munca si la bolile care se expun colegii nostri acolo...ca doar paza si supravegherea ppl nu o face mister Oul,Borz,Miron, DASDRP sau DIRECTORUL... o fac agentii care altceva nu stiu decat sa arunce cu "noroi" in niste "fiinte nevinovate" pe blogul asta...FELICITARI mister OUL ptr. contractul de SANATATE pe care l-ai incheiat ptr. colegii nostri (poate o sa fi propus la 50% ca esti un aducator de venituri sau macar omul lunii)...si felicitari conducerii unitatii ptr. grija purtata vizavi de conditiile de munca ale ostenilor din subordine...

Un agent ofticat...

Anonim spunea...

@@21 aprilie 2010, 18:28 ...nu trebuie sa ne mai mire nimic in ziua de azi, chiar nici un ofiter din conducerea unitatii nu se gandeste la starea de sanatate a subordonatilor ??? Chiar nu se gandeste nimeni la ce boli se pot expune colegii nostri la acea infecta groapa de gunoi??? BRAVO !!! Iubiti-va mult!!!

Anonim spunea...

Daca tot se dă unora acel spor de 50 % pt rezultate exceptionale, acei beneficiari să fie trimisi la groapa de gunoi, nu de alta, doar ca să-şi justifice banuti primiti, nu să-i vezi aşejati pe scaune căldute în birouri.

Anonim spunea...

@19:14 Genialule n-ai vrea sa fi tu seful acelui punct de lucru?Indiferent ca esti ofiter sau agent?

AdMin spunea...

@22 aprilie 2010, 19:14
Daca îmi permiți, nu pot sa fiu de acord cu propunerea ta, mai ales că în această situație se face referire la condițiile de muncă ale colegilor noștri și anume la expunerea acestora la unele boli care le pot contacta la punctul de lucru menționat mai sus (groapa de gunoi)..., însă dacă facem trimitere la acordarea sporului de 50% pentru lucrări și misiuni EXCEPTIONALE, nu pot sa spun decât că dacă se respectă principiile referitoare la obiectivitate si profesionalism (în mod real) nu văd unde ar fi problema???...nu mi se pare CORECT ca indiferent care sunt cei propusi la 50% (obiectiv sau subiectiv) să fie trimiși la groapa de gunoi...în contextul în care vorbim de sănătatea noastră....mi se pare INUMANĂ (sincer)propunerea ta: daca ai fi unul dintre beneficiarii sporului de 50%...ți-ar conveni sa fi trimis la PL groapa de gunoi???...în conditiile in care esti conștient de faptul ca te poți imbolnăvi...Încearcă te rog să mai reflectezi la acest aspect...?!

Anonim spunea...

Daca ar fi respectate cu strictete criteriile stipulate de Anp,cu privire la acordarea acestui spor, credeti ca ar fi fost cineva indirtruit sa-l primeasca?Ar fi avut sefii pe cine sa nominalizeze?
@ 21 aprilie 2010, 18:42 Pentru cei amintiti de tine, aceste lucruri sint fara interes.De-alt fel,nu le-a pasat niciodata,singurul lucru care conta pentru ei au fost laudele primite de la Bucuresti,propasirea si interesul personal.Daca ai prins vremurile dinainte de demilitarizare aminteste-ti cum a fost.Mentalitatea le-a ramas aceeasi,degeaba incerca sa ne faca sa credem ca nu e asa.Lupul isi schimba parul, da' naravu'ba.

Anonim spunea...

@22.04/19:14
Poate vrei sa fi doar membru simplu al escortei,ca sef poti pretinde 75%,responsabilitatea e mai mare si mirosul mai greu...