miercuri, 26 iunie 2013

Femeia sinistrata din Nicula, in casa noua, ridicata de angajatii Penitenciarului Gherla

Intr-un timp record, de trei saptamani, a fost ridicata la Nicula o casa pentru o femeie sinistrata. Iuliana Muresan a ramas fara locuinta dupa ce aceasta a ars in primavara intr-un incendiu. Asociatia "Oastea Domnului" a facut un apel umanitar la care au raspuns zeci de angajati ai Penitenciarului Gherla, care in timpul lor liber au lucrat voluntar la ridicarea constructiei.

Actiunea a fost o reusita totala, iar la ea au contribuit, alaturi de angajatii Penitenciarului, Asociatia "Oastea Domnului" din Gherla, care prin presedintele sau, Silvestru Gherman, a contactat o firma care a oferit gratuit materialele de constructie - El Ganador srl din Cluj. La succesul acestei actiuni umanitare a contribuit si Fundatia Dorcas.



La nivelul Penitenciarului Gherla, finalizarea constructiei casei a fost sarbatorita la o masa cu un gulas, preparat chiar de angajati, si la care au luat parte voluntarii care au lucrat in timpul liber la Nicula. Directorul Penitenciarului Gherla, Ioan Batinas, i-a felicitat pe toti pentru gestul facut, care nu a ramas neobservat. In urma mediatizarii acestuia si alte persoane si-au aratat interesul de a dona obiecte pentru astfel de cauze.

sursa : gherlainfo.ro


Niciun comentariu: