sâmbătă, 30 martie 2013

FSANP în sprijinul ANP

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor vine în sprijinul ANP prin realizarea unei machete de pontaj în format Exel, deoarece macheta program trimisă în unități spre implementare prin adresa ANP nr. 29600/22.03.2013, cu aplicabilitate din data de 01.04.2013 s-a dovedit a fi defectuoasă.


Alexandru VASILE de la SNPAP Târgu Ocna și Lucian IANOȘ de la Centrul de Reeducare Târgu Ocna au conceput un Program de pontare identic cu cel trimis de ANP, dar care se dovedește a nu lăsa loc lacunelor și erorilor.

De apreciat munca și implicarea colegilor noștri, ei fiind dovada că exista oameni de valoare în sistemul penitenciar, care se implică activ în procesul de dezvoltare al acestuia. ANP ar trebui să vadă în asemenea oameni o resursă pe care ar trebui să o exploateze, punând-o în valoare, căci sistemul penitenciar are nevoie de oameni activi, implicati, receptivi și de inițiativă. Domnul Alexandru VASILE și domnul Lucian IANOȘ au demonstrat că există implicare. Au demonstrat că se vrea și se poate și au reușit. Au investit timp, gândire, experiență.

Stimate Domnule Director General Marian DOBRICĂ, prin prezentul articol, facem apel la competența pe care o dețineți și vă rugăm să dispuneţi măsuri de distribuire către toate unitățile din subordinea ANP a Programului de pontare conceput de cei doi colegi spre a fi analizat și testat, iar în măsura în care acesta se dovedește a fi util, a fi implementat.

Aveți atașate Macheta de pontaj în format Exel și Manualul de instrucțiuni.
Program Pontare  si  Manual de utilizare Program Pontare

Cu respect,
În numele celor doi colegi: Alexandru VASILE de la SNPAP Târgu Ocna și Lucian IANOȘ de la Centrul de Reeducare Târgu Ocna se postează acest articol.

sursa : FSANP

Niciun comentariu: