luni, 7 ianuarie 2013

Bilanțuri

În perioada 15-31 ianuarie 2013 vor avea loc bilanțurile activităților desfășurate în anul 2012 pentru unitățile subordonate ANP.
 
În perioada susmenționată, prelații anepei vor poposi prin unitățile ”capitaliste”, dar și provinciale pentru a li se prezenta rezultatul sintetic al activității lefegiilor din ultimul an. Pentru cativa directorasi managerioși din născare, cum zice românul de rând, această perioadă va fi una în care somnul nu e somn , iar hrana n-are gust, căci stiu dânșii ce prostioare au făcut în 2012.

Speram ca domnii din ANP sa mai tragă de mânecuțe pe acei directori si șefuleți care confundă unitățile penitenciare cu propriile ogrăzi, căci metehnele comunismului nu au pierit pentru cei din teritoriu, iar prostia si aroganța este ridicată la rangul de putere împrăștiată, în rândul colegilor subalterni, cu pumul în masă, insulte și calomnii ale așa-zișilor autocrați ai sistemului penitenciar. (Vedeți cazul unităților unde oamenii se plâng pe www.fsanp.ro)

Am toată convingerea că 2013 va fi un an în care multi vor avea curajul sa renunțe la poziția ghiocelului și să-și spună cuvantul. Până la urmă, nimeni nu e mai presus de lege…
Planificare bilanturi unitati     
Sursa : FSANP

Un comentariu:

Anonim spunea...

Iar ne duce cu japca la bilantu'lu'peste.Cine naiba e curios de vorbaria goala,de maretele realizari sub sceptrul mariei sale,de procentul de recompense acordate puscariasilor,de procentul detinutilor folositi la munca si alte asemenea baliverne?Lasa-ne mai nene cu timpeniile astea,mai bine da si 'mneata o masa mai de doamne ajuta la popota ca tot nu te inghesui sa faci asemenea opere de caritate.Vrei sa ai oameni la Cora?Scoate-ti bani de la protocol si faceti-va o pomana nu puneti pe doritori sa aduca bani de-acasa.Daca ati fi reusit sa creati o alta atmosfera in unitate poate ca ati fi avut mai multi amatori,nu doar pe aceeasi vesnic abonati.