luni, 21 ianuarie 2013

ANP anunță modificarea centrelor de concurs din domeniul SDRP

Prin Adresa-Blitz  a DMRU nr. 18177/DMRU/21.01.2013, Administrația Națională a Penitenciarelor face un anunț tot blitz referitor la modificarea centrelor de concurs din domeniul siguranței deținerii și regim penitenciar  pe sectoarele: evidență, siguranța deținerii, regim penitenciar.

Adresa-fulger prin care se anunță marea schimbare de planuri iși găsește justificarea în lipsa membrilor în comisiile de concurs, în neîntelegerile anepiste și în alte motive întelese doar în mediile savante de la ANP.

Discuțiile din cadrul Consiliului de conducere al ANP diferă uimitor de textul adresei susmenționate. Dar știți cum se spune că ideile mărețe vin în mers pe coridoarele anepiste, ci nu la masa tratativelor, stand pe scaun.

Cucoana aia cu gălăgie multă-n ea, Maria Ghițuleasa pe numele ei de scenă a teatrului ăsta ieftin de astăzi, a uitat de ideea transparenței decizionale.

După noua decizie mesianică adoptată pe genunchi se hotărăște că:

Penitenciarul Iași – unitate organizatoare a concursurilor din domeniul siguranței penitenciare
Penitenciarul Arad – unitate organizatoare a concursurilor din domeniul evidență ppl
Penitenciarul Craiova – unitate organizatoare a concursurilor din domeniul regim penitenciar

Aplicând principiul românesc ”dai un ban, dar nu-l mai ai”, candidații la concursurile din domeniul siguranței deținerii și regim penitenciar vor scoate ceva bănuți din buzunarul propriu ca să-și platească cazările si drumurile de la domiciliu până la aceste centre, care au fost alese, parcă, intenționat în extremitățile Țării Românești.



Sursa: FSANP

Niciun comentariu: