marți, 11 decembrie 2012

Sec....

N-o sa zic mai nimic despre documentul atasat. As fi curios cum il interpretati. L-am primit pe surse asa cum ni se mai intampla. ANP nu e cunoscut pentru exces de bunavointa. Dar, noi? Noi cum ne comportam? Si, inca o data. Nu-l comentez. Va las pe domniile voastre.
Jucati-va putin. Faceti cateva calcule. Ghiciti cine da tonul. Ghiciti cine ar fi campionul. Nu zic sa nu faceti speculatii. Unde duce abuzul de drept? Si, cine va plati? Opinii la liber. ‘Jmekerii’ despre care nu ne intereseaza ca le comit sau cei care au nevoie si risca sa piarda un drept? Va rog deci.
Sau, va fi liniste.
Sursa : FSANP



15 comentarii:

Anonim spunea...

Pai, la noi da tonul un fpss care a invatat sa scrie in parnaie si acum prin lipiciul care il are pe limba si TUPEUL AFERENT si-a decontat niste lentile de cateva milioane bune (in lei vechi), ca doar el : stapanul ABSOLUTULUI si al RESURSELOR UMANE are la indemana toate mijloacele "legale" prin care sa demonstreze ca "decontul lui" este perfect legal ?! Fratioare, ce ti-ai luat pana la urma : lentile de ochelari sau lentile de aparat foto de ultima generatie NIKON?! Nu ti-o vede mai mare...sau nu o vezi tu mai mica? Aceasta este intrebarea?!

PS. Admin-ule : posteaza ca nu am jignit pe NIMENI !!!

AdMin spunea...

@ 11 decembrie 2012, 23:44

... zis şi făcut !!! Poţi să dai şi nume în cazul în care deţii dovezi că acel fpss a decontat de fapt "lentile foto profesionale"...şi nu lentile de vedere ?!

AdMin spunea...

@11 decembrie 2012, 23:44

...hai, dă un nume : se poate verifica situaţia expusă de tine?!

PS. GARANTEZ ANONIMATUL...iar în cazul în care se confirmă cele spuse de tine, nu pot decât sa-ţi spun mulţumesc pentru sesizarea ta !!!

Anonim spunea...

Mai da chiori mai sinteti!.Da' ce, va-ti luat lentile de telescop astronomic?Ce vreti sa vedeti?Gaurile negre si piticii albi din teasta lu' neica Butur si a lu'Circu??

Anonim spunea...

Propun ca pe usa de la resurse umane sa se puna o placuta pe care sa scrie:BUTUR,POP & Familia.
Si inca una:DANGER No Trespasing!
Si una cu Beware Of Dog!

Anonim spunea...

@11 decembrie 2012, 23:44
O fi John Butur? :)
Cel mai inteligent militian din toate timpurile?

Anonim spunea...

Completare la 12 decembrie 2012, 08:27:
...si vidul absolut din aceeasi locatie.

Anonim spunea...

Adminule iar ai un subiect cu multe comentarii :):):)!
Ce va freak grija pe voi astia de banii statului ...Daca legea permite ,atunci de ce sa nu ne imbunatatim...vederea???
P.S. Urmatorul articol propun sa fie despre decontarea transportului si al chiriilor :):):)!!!

AdMin spunea...

@ 12 decembrie 2012, 10:49

Nu ne "freaca" acest lucru si da, aveti dreptate : daca legea prevede acest lucru trebuie sa fie decontate aceste retete...,la fel putem spune si despre decontarea transportului si a chiriilor, pana cand se va modifica legislatia in acest sens, colegii nostri vor beneficia in continuare de prevederile legii.Este un DREPT prevazut de lege pe care unitatea trebuie sa-l respecte indiferent de opiniile altora mai mult sau mai putin pertinente.

Anonim spunea...

@12 decembrie 2012, 12:02
Atita vreme cit pe cel in cauza(si pe altii) il freak grija mi se deconteze kilomentrii la si de la serviciu, doar pe drumuri impracticabile uite ca ma freak si pe mine grija banilor decontati pe lentile de telescop.Cum pe ION BUTUR il freak grija dak vin cu masina mea sau venim mai multi,uite ca si pe mine ma freak grija de banii solicitati pentru tot felul de interventii si tratamente medicale pe la noi sau prin tari straine.Cum pe Ion BUTUR si pe Alexandrina GAVRILAS ii freak grija daca cel cu care am contract de chirie isi plateste sau nu impozitul la finante,uite ca si pe mine ma freak grija lor.Cum pe cei amintiti ii freak grija sa-mi deconteze banii de transport doar pe kilometrii reiesiti "din tabla in tabla" indiferent ca de la "tabla" si pina acasa mai am inca 3-4 km uite ca si pe mine ma freak grija lentilelor.Multumit?

AdMin spunea...

@12 decembrie 2012, 12:25

Multumit...!!! :) :) :)

Anonim spunea...

Si inca ceva
Moderatorule, lasa-te de etichetarea comentariilor ca fiind pertinente sau nu,ca poate unora ne place sa ne exprimam mai direct,fara ocolisuri.Nu e treaba mea ca nu fac placere unora,e problema lor si la urma urmei mi se rupe ca le convine sau nu.In fapt exprima realitatea fara perdea.

AdMin spunea...

@12 decembrie 2012, 12:54

:) :) :)

Anonim spunea...

@12.decembrie 12:25
Si zici mneata ca daca esti... homeless sau navetist n-ai nevoie de ochelari !!
Poate ai dreptate si odata ajuns la unitate poti "manipula" ciocanul si cheile si pe ...pipaite,adicatelea nu conteaza ca esti "orbete"!!:):)
Altceva e cand lucrezi cu cifre si cu documente importante,dar nu ma astept sa intelegi asta....ar fi nevoie sa-ti iei ochelari de citit...printre randuri!!
Domnule AdMin(sau moderator??) se intampla ceva cu Dumitrascu asta si din lider sindical se transforma in ...avertizor de integritate (sau cum s-o fi chemand) ca vad ca mai noi e impotriva acordarii unor drepturi (vezi sporul TBC la Tg.Ocna).
Pe deasupra si-a mai "inventat" si o "sageata" -Dorobantu Cosmin si amandoi dau lectii de morala intr-o veselie...Asta ultimu`,adica Dorobantu se pregateste pentru a prelua "puterea"?Halal!!
Daca Dumitrascu s-a plictisit si a "obosit" sa -si dea demisia,sau ii interzice ...statutul??
P.S.
Daca editezi partea cu liderus maximus,lasa macar prima parte ca-i de (maxim!!!)interes pe plan ..local !

Anonim spunea...

@13 decembrie 2012, 12:57
Fratele meu,ai dreptate,noi astia care manipulam ciocanul si cheile sau pusca la si de la foisor, sintem prea bolovani ca sa intelegem cum sta treaba cu nevoia ochelarilor de mii de lei pentru a buchisi cifrele si literele din documentele de o importanta strategica si vitala iesita din comun.Si ca sa-ti dau dreptate,nu am nevoie de ochelari ca sa dorm in foisor-in cel mai rau caz folosesc ochelari de soare.Esti invitatul meu la o partida de somn in foisor ca sa-ti odihnesti ochii.