vineri, 8 iunie 2012

Normele De Aplicare Unitară a Deciziei Directorului General nr.407/2012


6 comentarii:

Anonim spunea...

Herr AdMin
Daca nici asa nu pricepe o data pentru totdeauna, iti sugerezi sa ii desenezi sau in cel mai rau caz sa-i fluieri,ca poate poate a pricepe :)

Anonim spunea...

E o prostie si aceasta adresa beneficiezi de compensare dar nu se calculeaza la nr. orelor lucrate, uitati-va in al doilea tabel din exemplul dat.Daca in luna mai s-ar pune cele 24 compensate ar fi un total de 192 de ore.Ei vorbesc de un numar de 176 din care se scad 8 ore ce au fost suplimentare in luna aprilie.Trebuiau sa scada cele 24 compensate plus cele 8 suplimentare, deci trebuia sa se lucreze 176-32=144, nu 168 de ore asa cu dau exemplu.Lasa posibilitatea sa se dea liber dar oamenii sa nu fie platit cu salariu intreg numai daca lucreaza nr. de ore din luna.

Anonim spunea...

Ce sa pricep, ca daca nu am ore suplimentare de luat in luna in care recuperez sarbatorile iau salariul mai putin cu zilele in care recuperez, ca trebuie sa am nr complet de ore lucrate??? Ca orele lucrate i

AdMin spunea...

@ 10 iunie 2012, 19:28
@ 10 iunie 2012, 19:34

Aveţi răspunsul în articolul :

"Compensarea pe înţelesul tuturor"

..., nu este greu de înteles. Mai greu este de înteles pentru directorul unitatii(care avea la un moment dat intenţia de-a dispune recuperarea zilelor acordate în compensare ptr. sărbătorile legale lucrate, care in opinia domniei sale s-ar fi acordat "eronat" ... super-tare, nu?!), contabila şefă şi juristul unităţii care nu fac altceva decât să "certifice" ce zice directorul sau ANP-ul (chiar dacă punctele de vedere ale acestora nu au bază legală), în loc să determine conducerea unitaţii să respecte prevederile legale în ceea ce priveşte acordarea drepturilor functionarilor publici cu statut special din unitatea noastră...inclusiv în această privinţă a acordarii zilelor libere în compensare, ptr. zilele lucrate în sărbătoare legală.

Anonim spunea...

Pai da,cum sa determine conducerea sa le acorde daca ei nu beneficiaza de aceste prevederi?Alta ar fi fost situatia daca s-ar incadra si ei in aceasta situatie.Credeti ca juristul cel destept ar mai pune piedici?Dimpotriva ar fi primul care ar sustine acordarea lor fara echivoc.Toata aceasta tevatura cu aceste compensari si multe alte drepturi care potrivit legii trebuiesc sa ne fie respectate si acordate,denota o rea vointa crasa din partea conducerii.Ce ar fi daca ar fi actionati in instanta pentru toate aceste piedici?Atit directorul cit si juristul ar trebui sa fie garantii respectarii legalitatii din toate punctele de vedere,dar se pare ca in ceea ce ne priveste fac tot posibilul sa nu-si respecte aceasta obligatie.Tare ma tem ca directorul isi pleaca urechea la tot felul de "binevoitori".In cazul compensariilor urmeza(sau ar fi vrut) sfaturile lui Iuga de la SM.De la ala domnule,de la ala?Macar orientati-va dupa cineva care nu a facut "scoala la Baneasa".

Anonim spunea...

avem jurist.URAAAAAAAAAAA NU-L CUNOSC