marți, 12 iunie 2012

Ioana nu dă libere

Ioana Șerban pare a fi capul răutăților și motivul pentru care nu se acordă zilele libere în compensare pentru colegii care au lucrat în zile de sărbătoare legală. A fost de acord, a semnat, acum s-a răzgândit și face pe subversiva. Zice că “compensează cu zero ore”, că “schimburile nu au sărbători legale” și că cei care primesc libere în compensare trebuie să-și recupereze compensarea. Incredibil!
O abordare fixistă, abuzivă și neprofesionistă. Un om care nu înțelege dar care insistă în a-și transmite interpretările eronate, Ioana Șerban, dovedește că nu înțelege și că nu empatizează cu problemele sistemului penitenciar nici măcar atunci când legea o obligă. Artizanul dinamitării dreptului la asistență medicală gratuită insistă în această obsesie.

Până ieri susținea că cerem 2 libere pentru o singură zi de compensat, azi susține că vrem și plată și liber, deși nu e cazul, a primit exemple practice iar legea e clară. Se mai gândește, se mai răzgândește. Greu cu ideile fixe.

Maine la ora 09.00 vom avea un mesaj clar din partea conducerii ANP. Zilele libere în compensare se vor acorda efectiv. Nu sunt pierderi la salariu. Câștigăm timp liber. În jurul orei 12.00 ANP intenționează să facă o teleconferință cu directorii penitenciarelor pentru a lămuri definitiv acest aspect.

Sursa : FSANP

4 comentarii:

Anonim spunea...

Aceasta Ioana Serban e un fel de Alexandrina Gavrilas in varianta sudista?

AdMin spunea...

@13 iunie 2012, 08:32

Cine se aseamăna...se adună ?! Trebuie să recunoaştem că e greu cu cifrele astea, insă mai greu e cu interpretările legilor şi aplicarea acestora. Dar poate unii o să-şi revină pe parcurs, deşi şansele sunt minime în acest sens...."Ora exactă" tot de la Bucureşti vine, deoarece nimeni din unitatea noastră (funcţii de conducere) nu-şi asumă nimic fără binecuvântarea ANP-ului!

Anonim spunea...

Au sa-si revina cind o sa-mi vada c...l cararea.Parca au creierul spalat la Academia Frunze.In instanta cu 'mnealor si se rezolva problema.Ce sa-si asume cind toti fug de raspundere?.Ai vazut tu pe vre-unul cu coloana vertebrala?Arata-l cu degetul sa-l stim si noi!Nu-i vezi cum tremura in fata usii directorului?Vai de ei...

Anonim spunea...

Era un proverb in dulap pe a 5-a care zicea :
Cu prostul nescolarizat te lupti putin si ai scapat
Dar duci o lupta colosala cu prostul care are scoala
Ce ziceti, i s-ar portrivi doamnei Serban?