luni, 7 noiembrie 2011

ANP: studiu referitor la îndatorarea personalului din penitenciare

ANP continua analizele referitoare la starea financiara a angajatilor sistemului penitenciar. Mai jos aveti o noua analiza foarte interesanta a gradului de indatorarea a personalului din penitenciare. Poate candva vor afla si desteptii de la juridic care fac intampinari glorioase in care dau din pix ca-i bine si ne huzurim.

 Riscuri Si Vulnerabilitati Generate de Cumulul de Datorii

sursa : FSANP

8 comentarii:

Anonim spunea...

la punctul 2.3 se face referire la agent(se poate contura un profil),dar la ofiteri nu se poate contura profilul respectiv?De ce intotdeauna sint pusi agentii in fata?Ce ,noi sintem untermensch si ei ubermensch ?De ofiteri taximetristi ati auzit?O fi ubermensch?

Anonim spunea...

unde ati mai auzit voi de colonel sa mearga la capsuni in Spania?

Anonim spunea...

@ 8 noiembrie 2011, 16:48

Dar tu chiar crezi ca ar fi fost in Spania, "pretenii-finantatorii" spun ca a fost pe aproape la un SPA si cica acum, mai recent, ar fi fost si pe la "Bucale" ca vezi doamne functia de sef siguranta exterioara nu i-ar putea-o lua tatucu Siman ci numai "barosanu" Bala ca el si-ar fi facut treaba : asta TUPEU si NESIMTIRE frate !! Nu de alta, dar asta nu ar merita decat o ...............

Anonim spunea...

@ 8 noiembrie 2011, 16:48Colonel o fi poate in visele lui erotice,ca in viata reala sub nici o forma nu e,sau poate in taxi.
@ 8 noiembrie 2011, 20:02 Apai de,ca o fi venit cu functia de-acasa,mostenire de la tatane-s-o!

Anonim spunea...

Ce aveti cu omul, bai carcotasilor?
Macar el nu face evaziune fiscala ca alti muncitori cu ziua sau cu ...ora!!!
La urma urmei e o modalitate onorabila de a completa un buget de criza....si nu e nici incompatibila cu "superba" activitate desfasurata de noi toti la puscarie....

Anonim spunea...

Pt:8 noiembrie 2011, 20:42:ai dreptate.este o modalitate onorabila.dar nu pt respectivul coleg.prea s-a considerat important{si se considera}.si inca ceva:cati colonei din armata,sau comisari din politie ai vazut pe taxi?

Anonim spunea...

@9 noiembrie 2011, 21:03

Omu' are datorii cum vrei sa si le acopere? Insa asta nu mi se pare o problema atata timp cat legea-i permite sa faca acest lucru?! Stimatul nostru coleg are alte probleme: este razbunator, nu accepta opiniile altora, este atotstiutor, se autoevalueaza ca fiind super-profesionist stiind tot timpul cu ce se "mananca" puscaria, oriunde merge creeaza disensiuni si am enumerat numai cateva din multe altele cate le mai are. Veniti la escorte sa lucrati numai 2 saptamani (ar fi suficient)si-o sa va convingeti singuri de aceste lucruri.

Anonim spunea...

lasa-ti sa manance si gura lui 1 buc. paine. ca ofiter -o barat.