marți, 22 noiembrie 2011

ANP: “Restanţele până la sfârşitul acestei săptămâni”

21.11.2011 – Informare ANP
  
Prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 96 / 16 noiembrie 2011 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2011, au fost alocate fonduri spitalelor-penitenciar de la bugetul de stat, în vederea finanţării următoarelor activităţi specifice instituţiilor cu reţea sanitară proprie, şi anume:

- asigurarea pazei, escortării, supravegherii şi aplicarea regimului de detenţie (cheltuieli de personal pentru această categorie de salariaţi);
- organizarea de activităţi de asistenţă socială şi educaţie destinate reinserţiei sociale a persoanelor private de libertate (cheltuieli de personal pentru această categorie de salariaţi);
- activitatea de hrănire a personalului prevăzută de O.G. nr. 26 / 1994 privind drepturile de hrană, în timp de pace, ale personalului din sectorul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională (norma de hrană pentru toate categoriile de salariaţi).

Până la sfârşitul acestei săptămâni, diferenţele salariale restante aferente lunii octombrie 2011 vor fi achitate integral personalului din cadrul penitenciarelor-spital.

Chestor de penitenciare dr. Ioan BĂLA
Director General
Administraţia Naţională a Penitenciarelor

Niciun comentariu: