marți, 5 iulie 2011

ANP: Milițienisme la formare profesională?

Stimate domnule director general
Prin prezenta va informam ca neparticiparea la un curs de formare profesionala nu este si nu poate fi considerata o abatere disciplinara in conditiile in care angajatorul nu poate asigura avansul necesar deplasarii si intarzie in mod nepermis cu decontarea.
Avand in vedere acest context de natura legala dar si masurile de austeritate care au afectat sever veniturile personalului din penitenciare consideram regretabila masura de sesizare disciplinara dispusa si apreciem ca modul in care a fost prezentata situatia dlui Dan Borleanu – agent in cadrul Penitenciarului Vaslui a fost unul tendentios.
Va solicitam in consecinta retragerea sesizarii si revenirea la adresa atasata cu prezentarea unei informari corecte si echitabile.
Cu stima

Sorin Dumitrascu
Presedinte
Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

Informare ANP - Participare la Cursuri

sursa : FSANP

2 comentarii:

Anonim spunea...

Eu as fi cumparat un bilet de tren pana in cea mai apropiata localitate, as fi mers acolo cu delegatia si m-as fi intors cu viza de la sefu de gara. Macar am incercat!

Anonim spunea...

http://exploziv-news.ro/categoryblog/section-blog/151-abc/874-ministerul-justitiei-acopera-coruptia-din-sistemul-penitenciar-episodul-i-.html