luni, 30 mai 2011

Gruparea sindicală SNLP BAIA MARE – e de fapt o înflăcărata grupare ANTISINDICALA

Ce NU ştiaţi despre SNLP  ?
- câte cheltuieli a efectuat gruparea sindicală de care aparţineţi cu protocolul şi cu cine ?
- câţi dintre membrii grupării SNLP au fost premiaţi anul trecut cu sume de bani şi de ce ?
- câţi bani cheltuieşte gruparea SNLP cu internetul, când exista oferte de 3 ori mai ieftine ?
- câţi aţi pierdut acordarea primelor în anii trecuţi pentru că conducerea grupării a fost de acord ?
 - că intenţionat nu sunteţi chemati, deşi aveţi dreptul, la şedinţele de sindicat „restrânse” pentru alocarea banilor în diferite scopuri ?
- conducerea grupării sindicale SNLP este de acord să se lucreze şi sâmbăta ca să le crească salariile ?
- gruparea sindicală este ÎNTOTDEAUNA de acord cu ce impune conducerea pentru a putea să fie avansaţi ca OFIŢERI cât mai curând ( pentru că se va ţine cont la interviu ), pot demonstra una la care s-au opus in scris ?
 - că nu au fost de acord pentru a da ajutor financiar colegilor care sunt grav bolnavi ?
- că nu ai iniţiat şi susţinut nici o măsură pentru modernizarea şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă ale colegilor de la care iau cotizaţii ?
- care este scopul de a exista un singur sindicat în unitate, se teme cineva de concurenţă sau se doreşte supunere totală faţă de conducere ?
- de câte ori v-a apărat gruparea SNLP în faţa conducerii atunci când aţi solicitat ? De ce vi s-a cerut să daţi declaraţie scrisă cu problema dumneavoastră ? La cine au ajuns copiile acelor declaraţii ?
Cele de mai sus sunt simple interogari. Poate cineva va si raspunde.

Totusi, niste concluzii raman :
Cat de moral vi se pare ca un sindicat (*grupare sindicala*) sa ceara desfiintarea unui alt sindicat ?
 E oare acest lucru facut cu acordul membrilor cotizanti ?
Judecati singuri !  Mai ales dumneavoastra, ceilalti membri cotizanti ! Cu asa conducere sindicala, asa veti fi si aparati !

adresa judecata SNLP

sursa : Sindicatul "MARA" Baia Mare

2 comentarii:

Anonim spunea...

SNLP exprima starea de spirit a noastra fpss-eilor şi a intregii natiuni, care nu-şi revine din starea de somnolenta.

obiectivul spunea...

Nu sunt de vina membrii de sindicat ai grupelor SNLP, sunt de vina liderii acestora care manipuleaza acesti membri si la randul lor acesti lideri care unii dintre ei chiar ar face ceva, sunt manipulati de EL LIDERO MAXIMO, d-nul Torok Stefan. Apropo, ce salariu are ? Si pana la urma pe cine reprezinta acest domn? Nu de alta, dar prea putin l-am vazut iesind la rampa cu ocazia diferitelor manifestatii organizate de confederatiile sindicale?! Nu ca Dumitrascu ar fi SUPER - HIPER - LIDERO, dar acesta chiar a facut ceva pentru membrii de sindicat (si nu numai): le-a aparat interesele si se implica activ in tot ceea ce inseamna sindicalism si apararea drepturilor fpss. Cugetati si reflectati : alegerea este in mainile noastre! Cat despre gestul colegilor sindicalisti din grupa SNLP din Baia-Mare, nu pot decat sa spun ca : ESTE O MARE MIZERIE ! Cu siguranta directiva a venit de la Bucuresti, via Torok ! Ardelenii nu sunt in stare sa faca asemenea mizerii, am avut placerea sa cunosc oameni din aceasta zona si nu pot spune decat ca : SUNT OAMENI DE CARACTER !