luni, 11 aprilie 2011

Cifrele vasalităţii: 62, 219, 233…

In ultimii 5 ani 62 ofiteri de penitenciare care au fost respinsi la concurs au fost ‘recompensati’ cu imputerniciri… in functii de conducere. 5 au picat mai multe concursuri ca sa-si primeasca recompensa, destui sunt imputerniciti dupa ce au obtinut note sub 3. Alti 219 ofiteri de penitenciare au fost imputerniciti ilegal pe o durata mai mare de 12 luni. In 2010 s-au inregistrat 233 de imputerniciri.
Mai jos, pana una – alta, aveti ultimul raspuns ANP pe tema vasalitatii sustinute cu imputerniciri. Nu-i asa c-ar fi interesant de stiut de ce refuza ANP sa faca concursuri si de ce primele de 50% ajungeau cu mare aplomb catre aceiasi… imputerniciti? Ar fi. Mai ales ca nu de mult ANP a decis secretizarea ilegalitatilor directorilor.

Raspuns ANP imputerniciti mediocri

Sursa : FSANP

5 comentarii:

Anonim spunea...

Daca bine am vazut si la noi sint 7 bucati imputernicite.Tati is baietasi si fetite.Dom' derector,va fost greu sa-i alegeti?

fpss spunea...

@ 12 aprilie 2011, 00:30

Nu poti spune ca imputernicitii de la noi sunt cu adevarat profesionisti, bine pregatiti, pentru posturile pe care sunt imputerniciti, atata timp cat nici unul nu a sustinut un concurs pentru ocuparea acestora : este PUR SUBIECTIVISM ! Numai un concurs poate sa ateste calitatile REALE ale unui om, restul e asa cum am spus : SUBIECTIVISM ! Dar vom trai si vom vedea cati din actualii imputerniciti vor trece cu brio de aceste concursuri?!

Anonim spunea...

HQ-cel mai mare imputernicit din citi au existat sub soare(fost-am baci la oi...)

Anonim spunea...

@12 aprilie 2011, 10:33

O fi fost "baci", dar acum "turma" este diferita si "mioarele" sunt mai putine?! "Carlanii si berbecutii" sunt predominanti, poate meritau un "baci" mai destoinic, mai deschis, mai comunicativ, insa "EL" a fost "ALESUL" !! Poate ca unele lucruri se vor schimba pana la urma, cine poate sti?!

Anonim spunea...

Treaba e ca la cei imputerniciti li se tin cumva locurile rezervate cu ei insisi,pana mai termina un spiru sau ceva ''studii'' ca sa poata macar concura pe posturile pe care le ocupa.