miercuri, 13 aprilie 2011

ANP: Tehnico-perchezitii tactico-exercitii

Hotarat lucru, ANP e decis sa contruiasca imaginea sistemului penitenciar pe rezultatele perchezitiilor din penitenciare. Incredibil poate, dar ANP aflat in situatia paradoxala a unui bolnav de flatulenta cronica, se lauda cu asa o boala sistemica incercand sa dea impresia ca daca numara mai des mirosul dispare. Nu ca n-ar fi cazul, si ca n-ar trebui facut ceva mai mult pentru siguranta locurilor de detinere si a personalului, dar auto-satisfactia numararii in public a obiectelor interzise n-are nici o legatura cu exercitiile tehnico-tactice pe care le tot comunica intru imbunatatirea imaginii.
Bilantul arata ca 9571 de angajati din penitenciare au numarat 156 de telefoane mobile (1,6 pentru fiecare 100 de colegi implicati), 68 de cartele SIM, 134 de arme albe, 64 de kg de fructe fermentate, 16 acumulatori si 59 de incarcatoare. Daca comparam cu alte perchezitii nemediatizate, nu e deci mare branza.
Interesant ca 156 de telefoane functionau, doar cu 59 de incarcatoare si ca cel mai probabil au existat destule penitenciare unde rezultatele au fost foarte slabe la asa o medie. Detalii, cine sa le ia in seama?! Important e ca s-au facut si exercitiile tactice si ca poate suntem ceva mai pregatiti in caz de nevoie.

sursa : FSANP

Niciun comentariu: