marți, 22 februarie 2011

Restanţe la echipament, repriza I cu prelungiri

Nota: Cei care nu sunt interesati de subiect sunt rugati sa nu citeasca sau, daca au nevoie de garantii, sa se adreseze direct la cei care sunt responsabili pentru plata acestui drept. FSANP nu este responsabil pentru indeplinirea atributiilor ANP, MJ sau MFP. Atributiile sindicatelor, pentru care nu s-au infierbantat prea multi ca vor fi restranse daca trec proiectele portocalii, sunt cele prevazute in legea sindicatelor 54/2003.
Conform DEA din ANP s-a gasit o solutie pentru acordarea echipamentului. Se pare ca din disponibilul MJ pe trimestrul 1 se va aloca o parte ANP in vederea platii acestei prime transe. Documentatia mai dureaza cateva zile astfel incat este putin probabil ca banii sa intre pe card in aceasta saptamana.
Se pare ca problema trimestrializarii cheltuielilor pentru ANP a fost scapata din vedere de ANP motiv pentru care MFP a cerut refacerea documnetatiei cu incadrarea in planificarea pe ordonatorul de credite. Cam atat deocamdata, ii rog pe cei care cred ca subsemnatul face platile sa se abtina de la comentarii. Doar informez, cu multumiri DEA din ANP si MJ pentru eforturi. (sursa: FSANP )

Niciun comentariu: