joi, 23 decembrie 2010

SĂRBĂTORI FERICITE !!!

Sărbătorile cand vin, să vă fie coşul plin(?), să aveţi pe săturate, casa plină, sănătate! Punga să geamă de bani(??), mult noroc şi La Mulţi Ani!
SĂRBĂTORI FERICITE ALĂTURI DE CEI DRAGI !!!

Preşedinte,
Vasile VLAD


11 comentarii:

Anonim spunea...

Mda,las' ca o avut grija boc sa ne fie cosul plin si punga plina de dau banii pe-afara.Sa aiba parte de tot ceea ce ii doresc eu...

Anonim spunea...

Sa le fie de amar alesilor nostri, cat despre apropiatul CRACIUN, multa sanatate tuturor colegilor nostri si nu numai !! SARBATORI FERICITE !!

PS. Spiritul sarbatorii de CRACIUN nu o sa ni-l fure (diminueze) BASE..., daca ar fi putut ne-ar priva si de acesta, in rest, SANATATE MULTA LA TOATA LUMEA !!

Anonim spunea...

Sper din tot sufletul ca aceste sarbatori sa fie ultimele sub stralucita conducere Basciana si Boculiana, in rest : sa dea domnu sa fim sanatosi si sa avem liniste (macar in suflete) de aceste sarbatori. Sarbatori fericite colegilor din Penitenciarul Bistrita !

Anonim spunea...

@23 decembrie 2010, 18:20-al dracu de linistit pot sa fiu cind ma stiu cu jebu' gol....Tot respectul pentru electricianul care a avut curajul sa protesteze astazi in parlament,aruncinduse de la balcon.Ar trebuii sa le dea de gindit magarilor care au fost prezenti in sala.RUSINE SA FIE !!!

Anonim spunea...

Sarbatori fericite tuturor si multumiri conducerii sindicatului ca ne-a ajutat sa punem ceva in `cos`!

AdMin spunea...

@ 23 decembrie 2010, 20:03

Îmi permit să vă reamintesc că toţi membrii de sindicat contribuim "să putem pune ceva în coş" cu diverse ocazii sau evenimente. SĂRBĂTORI FERICITE alături de cei dragi !! :)

MOS CRACIUN spunea...

CRACIUN FERICIT TUTUROR !

Anonim spunea...

Putem lasa trei zile ura si ranchiuna deoparie si sa ne bucuram impreuna de nasterea Domnului. Sarbatori fericite stimati colegi.

Anonim spunea...

Lumina Sfanta a Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos sa va aduca in inimi pace si bucurii duhovnicesti. Craciun Fericit! si un An Nou binecuvantat!
Comisar sef Ioan Iuga
Directorul Penitenciarului
Satu Mare

AdMin spunea...

@ 25 decembrie 2010, 12:14

Multumim pentru urari !! Va dorim si noi toate cele bune si SANATATE MAXIMA !!

PS.Va asteptam pe la Bistrita :)

Anonim spunea...

@27 decembrie 2010, 02:50 Crezi ca ne este dor?:)