joi, 12 august 2010

"Trebuie sa acceptati sa fiti saraci, pentru ca ati vrut candva sa nu mai fiti asa si v-ati bucurat la salarii mai mari si pensii crescute"

Presedintele reuseste aproape la fiecare interventie publica, cu voie sau fara voie, ceea ce in cazul sau este aproape la fel de grav, sa mistifice realitatea. Cum ii reuseste lui Traian Basescu exercitiul de a intoarce pe dos realitatile pe care le stim cu totii oricum foarte bine, ei bine acesta este secretul sau. Pana la urma, farmecul sau. 
Pe scurt, mesajul presedintelui catre poporul tot mai saracit si chinuit este ceva in genul urmatoarelor idei: ... trebuie sa va obisnuiti cu ideea ca o sa va fie greu si tot mai greu, pentru ca ati vrut pentru o scurta perioada sa va fie bine. Trebuie sa acceptati sa fiti saraci, pentru ca ati vrut candva sa nu mai fiti asa si v-ati bucurat la salarii mai mari si pensii crescute.

Daca sunteti profesori, trebuie sa stiti ca sunteti platiti mai bine ca mine, la ora. Daca sunteti medici, trebuie sa nu uitati ca de aia am facut Revolutia, pentru ca voi sa plecati acum in pribegie. Daca sunteti pensionari, nu uitati ca aveti libertatea, si posibilitatea astfel, sa va pregatiti de moarte mai repede. Daca va iubiti tara si ii vreti binele, voi toti cei suparati pe ea trebuie sa va indragostiti din nou de ea, ca si cum ar fi pentru prima oara - doar astfel am avea o sansa de progres... 



Articolul complet :
http://www.ziare.com/basescu/presedinte/basescu-marele-mistificator-al-realitatii-1034905

3 comentarii:

Anonim spunea...

bineinteles dom'le... he he he ... noi o sa fim mereu un popor de gaozari saraci. asta este opinia domnului, daca ii pot spune asa, presedinte. lasa ca sa manca si gura lor caviar ca noi nu ne mai pemitem nici colesa. si totusi e trist ca astfel de oameni ne conduc. ne conduc pe ultimul drum. RUSINE!!!!!

Anonim spunea...

Vreau din tot sufletul sa mananc coliva dupa Base!!!
Abia atunci ma voi linisti!!!
...si apoi incepem reconstructia!!

Anonim spunea...

Interesanta fotografia! Din mascul alfa, Basescu se transforma incet, incet intr-un proroc. Situatia de acum pare sa fie urmarea pacatelor noastre. Cand va veni potopul ne va reaminti ca am fost preveniti. "V-ati bucurat de salarii mari", deci trebuie sa platiti. Cu viata! De ce nu!