miercuri, 24 martie 2010

OMJ 780/C din 08.03.2010


În MO 171 din 17 Martie 2010 a fost publicat OMJ 780/C din 08.03.2010 pentru modificarea Regulamentului privind modul de constituire, organizare si desfasurare a activitatii comisiilor de disciplina din Administratia Nationala a Penitenciarelor si din unitatile subordonate, aprobat prin Ordinul ministrului justitiei nr. 2.856/C/2004
textul integral al acestuia:

Ordinul 708 Din 8 Martie 2010                                                              

6 comentarii:

Anonim spunea...

"Poți fi amenințat, poți fi hărțuit, te pot târî abuziv într-o comisie de disciplină, dar dacă ai curajul să-ți asumi disconfortul psihic, ei nu-ți pot face în realitate nimic pentru că legea te protejează."

Anonim spunea...

Poate ar fi oportuna o republicare in M.Of.a ordinului asa modificat ca asa nu mai intelege nimeni nimic. trebuie sa lucrezi tot cu cate doua ordine.
In afara de modificari in rest aceeasi hartogaraie ca la asta ne pricepem cel mai bine.

Anonim spunea...

Aboneaza-te la Lex Expert si ai scapat de dureri de cap. Tu crezi ca daca tie ti se pare de neinteles, neaparat asa e la toti? E si dreptul asta o limba straina ca si multe alte specializari. De multe, ori ramane strain si de neinteles chiar si pentru unii "licentiati" la apelul bocancilor. Dar nu-i vina lor, nu-i judecati degeaba, sistemul e de vina - al de invatamant. Ei au incercat, banu au dat, diploma si-au cumparat, da nimic n-au invatat, ca deh, nu era pacat, timpul sa-l fi aruncat, daca tot era pe blat.

Anonim spunea...

Sper ca domnul Hoza de acum incolo sa ne lase in pace, exista posibilitatea sa fie presedinte al comisiei ofiteri mai tineri.

Anonim spunea...

Salut apariţia blogului şi îi doresc viată cât mai lungă, chiar dacă postarea nu are legătură cu subiectul.Sper însă să-şi păstreze verticalitatea şi să nu devină un loc in care se spală rufe sau se plătesc poliţe personale.Fiţi convinşi că postările care se fac pe acest blog sunt luate în seamă de către şefii d-voastră profesionali.Pentru administratorul blogului multă răbdare ,întelepciune şi putere pentru a posta şi alte subiecte de interes.Pentru întreg colectivul Penitenciarului Bistriţa având în vedere că se apropie cea mai mare sărbătoare,nu pot decât să vă doresc multă sănătate,fericire,putere să depăşiţi toate greutăţile vieţii şi SĂRBĂTORI FERICITE DE PAŞTI!
Toate acestea de la încă actualul d-voastră coleg
IOAN IUGA.

AdMin spunea...

Va multumim frumos pentru urari stimate domnule director si sincer ne bucuram ca ne-ati descoperit din nou, dar de aceasta data pe internet, prin intermediul acestui blog.Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca numai bucurii dumneavoastra si colegilor din Satu-Mare. Cu stima, Vasile VLAD.