miercuri, 24 martie 2010

Blogul nu produce stress . . .


Cred ca, pana la urma, experienta cu acest blog va fi  un exercitiu de comunicare benefic (chiar daca unii deja nu-l mai suporta) , uneori, cu totii avem despre noi o parere mult prea buna, pe toti ne deranjeaza adevarurile spuse in fata sau cele care nu ne sunt favorabile, pe toti ne deranjeaza criticile si tuturor ne place sa fim lingusiti, complimentati. Una peste alta, democratia si libertatea "aferenta" ne obliga sa invatam sa ascultam si sa respectam opiniile altora asa cum si altii sunt obligati macar sa ni le asculte pe ale noastre daca nu sa ni le respecte, fie ca le place sau nu. Asadar, stimati colegi, sa dam drumul la discutii si comentarii, sa batem campii daca vrem, sa mai spunem si prostii din cand in cand pentru defulare, sa ne mai ofuscam uneori dar sa incercam sa ne fixam discutiile, in perspectiva, mai mult pe lucruri frumoase si constructive pentru ca , in nici un caz, nu mi-as dori ca ai mei copii sa ajunga sa traiasca intr-o lume in care sa le fie teama sa gandeasca si sa vorbeasca liber.
Asa ca stimati colegi, cu tot respectul si fara ironie, va asteptam pe blog convinsi fiind ca avem ce invata unii de la altii. Viata, lucrurile, lumea trebuie luate asa cum sunt, nu cum ne-ar placea noua sa fie. Altfel suntem condamnati la nefericire.
O zi buna tuturor . . .

3 comentarii:

Anonim spunea...

Din pacate am observat ca de multe ori, daca iti exprimi parerea si ideeile in mod liber,si se intimpla ca ele sa nu fie in asentimentul celor carora le expui,esti etichetat drept impertinent,gura mare, s.a.m.d. sau,pur si simplu nu esti luat in seama.

Anonim spunea...

Ai perfecta dreptate, foarte rar e exprima fatis ceea ce se gandeste, iar motivele sunt diverse.Un exemplul il putem da cu eternele sedinte care au loc, niciodata nu se discuta deschis, subordonati discuta cu crispare si retinere, ca nu cumva seful să se infurie.

Anonim spunea...

si inca ce stress produce pentru unii.........