luni, 11 ianuarie 2016

FSANP ANUNTA MISCARI DE PROTEST

Federația Sindicatelor din Administarția Națională a Penitenciarelor (FSANP) anunță mișcări de protest pentru data de 20.01.2015, deoarece Ministrul Justiției, Raluca-Alexandra PRUNĂ, refuză dialogul social cu organizațiile sindicale, ca prim pas în rezolvarea problemelor din penitenciare.

Ministrul Justiței refuză nejustificat dialogul social cu organizațiile sindicale, fapt ce ne determină să credem că doamna Raluca-Alexandra PRUNĂ nu a depășit încă momentul politic al investiturii, cu toate că Federația Sindicatelor din Administarția Națională a Penitenciarelor (FSANP) a expus problemele stringente cu care se confruntă angajații din penitenciare.

Avem un ministru ocupant al portofoliului de la Justiție care nu a câștigat încrederea sindicatelor. Indisponibilitatea la dialog sau tergiversarea deciziilor cu privire la sistemul penitenciar nu prefigurează o soluție la problemele acute din penitenciarele românești.

Doamna ministru Raluca-Alexandra PRUNĂ, prin idolența cu care ne tratează de la momentul investirii domniei sale ca ministru al Justiței, ne transformă conștient într-un sistem fără direcție.

Preferam un ministru care nu știe (vezi Cristina GUSETH), decât un ministru care nu vrea sau nu ne răspunde din lipsă de soluții eficiente (vezi Raluca-Alexandra PRUNĂ).

Doamna ministru Raluca-Alexandra PRUNĂ a ajuns la conducerea Justiției în urma unor evenimente petrecute în România, în care oamenii au demonstrat că unitatea și virulența protestelor au condus la schimbări majore în clasa politică și în Guvernul României. Cu toate acestea, domnia sa a uitat că societatea civilă, angajații din penitenciare, electoratul, NOI, asteptăm echilibru decizional, soluții eficiente, tratament nediscriminator și dialog constructiv.

SURSA : FSANP

Niciun comentariu: