sâmbătă, 5 decembrie 2015

SCRISOARE CĂTRE MOȘ CRĂCIUN

Autor: GRINCH (cel care a furat Crăciunul)
 
Hei dragilor, iată că a venit vremea să ne pregătim a trage încă o linie pe răbojul profesional.

A început luna cadourilor în care iar ne amintim că nu ne ajung banii pentru toate cadourile pe care le-am dori pentru noi și ai noștri, că iar sărim peste Sărbători petrecute împreună cu cei dragi și o să treacă zile pe care le otravim căutând vina și vinovații, dacă se poate, cât mai departe de noi. Și poate că e normal așa. Avem dreptul să ne simțim și noi confortabil cu gândul că sntem perfecți măcar în luna Decembrie.

În goana după cadouri și vinovați simțim că a mai trecut un an din viață și lucrurile nu s-au schimbat.
Dar oare așa este?

Suntem la fel ca în Decembrie trecut?

Nemulțumirile noastre sunt aceleași ca anul trecut sau au apărut altele noi? Perspectivele pentru viitor sunt aceleași sau apărut altele noi?

Ambițiile, așteptările, visele sau certitudinile sunt aceleași sau am trecut la un alt nivel?

Dar, stați!

Cred că ar fi mai potrivit să ne întrebăm dacă avem. Ce să avem? Ambiții, așteptări, vise sau certitudini.

Deci dragilor, iată că a sosit timpul la care fiecare dintre noi să facă o listă de dorințe pentru Moș Crăciun.

Gândiți-vă, analizați, ierarhizați și prioritizați tot ce ați vrea să facă renii sindicali pentru voi la anul.

Puneți frumos pe hârtie tot ce considerați că trebuie să aveți, tăiați cu o linie ce aveți deja și priviți cu atenție ce a rămas. Mai analizați odată și vedeți ce e neapărat necesar pentru toți și ce ar fi bine pentru voi personal și puneți-le în ordinea în care interesul, responsabilitatea, spiritul de grup și colegialitatea vă dictează. Moș Crăciun acceptă orice ierarhizare. Înainte să trimiteți lista mai verificați odată și vedeți care din dorințele voastre sunt realizabile și care sunt doar vise și grupați-le chiar așa: POSIBIL și DEZIDERAT. Și înainte de a trimite scrisorica magică, mai verficați odată și tăiați tot ce puteți face singuri.

Vă provoc să postați listele de dorințe ca și comentarii, să fie publice să nu spună renii că nu au știut de ele. Să nu i le poată ascunde lui Moș Crăciun.

Scrieți dragilor, căci doar așa Moș Crăciun va ști că nu e singur.

Împreună vom descoperi dorințele reale ale noastre și multe alte aspecte care ne caracterizează pe noi, poporul lui Moș Crăciun.

Și la anul, în Decembrie viitor, vom ști sigur dacă sărbătorile ne vor fi umbrite de ACELEAȘI griji sau … au apărut altele.

Și poate că atunci vom primi răspunsul la întrebarea „Ce face sindicatul pentru noi?”

Sursa : FSANP

Niciun comentariu: