joi, 5 noiembrie 2015

Omj 820/2015 între echilibru și anarhie

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) devine din ce în ce mai interesată de respectarea regulilor stabilite de OMJ 820/2015.

Discernământul decizional ambiguu al unor manageri/directori din sistemul penitenciar a determinat Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) să-i solicite domnului Director General al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), chestor de penitenciare Cătălin Claudiu BEJAN, o situație detaliată a modului acordării majorării de 50% pentru lucrări de excepție sau misiuni speciale funcționarilor publici cu statut special și personalului civil din sistemul administrației penitenciare.

Ceea ce am aflat că s-a întâmplat în legătură cu modul de acordare a majorării de 50% întrece limitele imginației și bunului simț și dă loc unor interpretări care pun în evidență o sinergie de rea-credință și inconștiență a unor directori de penitenciare care, nerespectând regulile stabilite de OMJ 820/2015, crează anarhie în unitățile pe care le conduc.

În consecință, Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) pledează pentru respectarea necondiționată a OMJ 820/2015, deoarece acest lucru creează echilibru organizațional și are menirea de a ridica nivelul calitativ al muncii angajaților.

Încheiem prin a afirma că OMJ 820/2015 a fost elaborat pentru a valoriza angajații cu potențial din sistem, ci nu mediocrii remunerați în culise de protectori superficiali.

Alăturat, aveți Adresa întocmită de președintele   Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP), Florin ȘCHIOPU:

  Adresa Acordare Majorare de 50%


Sursa : FSANP

Niciun comentariu: