joi, 6 iunie 2013

Cainii de telefoane versus cainii din presa

ProTv s-a gandit c-ar fi potrivit sa strice actiunea de promovare a ANP. Si, zic eu, in buna masura a reusit. Intorc abil in defavoarea sistemului penitenciar, sugerand chiar c-ar fi bine să fim dați în judecată. Nicio vorbă despre precaritatea dotarilor si lipsa resurselor. Tinta pe ANP. Mai jos inregistrarea. La minutul 2 aveti prilejul de a-l vedea pe deja celebrul domn Viorel Movila scuzand cainii stresati, sau ceva.



Tarasenia imi aminteste de o discutie recenta cu un coleg imi explica despre faptul ca asteptarile ar fi sa spun ca-i cald, oarecum, si bine, cat de cat, ca sa nu lezez orgolii chiar daca obiectivul nostru ar fi sa-i trezim pe guvernanti si sefi inainte ca dezastrul sa se produca, altfel fiind destui cei care au grija sa ne spuna ca “e bine si-asa” rau si ca “ne descuram noi cumva”.

Cam asa se intampla daca dai ocazia sa fie puse in antiteza informatii pozitive si o realitate scoasa din context. Noroc cu domnul Movila ca ne-a mai descretit fruntile, noua si bietilor caini stresati de evenimentul in care ar fi trebuit sa-i faca vedetele canine ale sistemului penitenciar, asa cum altfel s-a intamplat in restul mass-media. Nu ProTV si nu la ora de maxima audienta, e drept.

sursa : FSANP

Niciun comentariu: