miercuri, 11 iulie 2012

Cum se vede canicula dintr-un birou cu aer condiționat

Că tot ziceam de călduri la căpuț… câteva considerațiuni despre Ioana Șerban. N-a înțeles cum vine treaba cu schimburile multă vreme. Credea nu demult că de pe la 4 îi lăsăm pe hoțișori. Nu înțelege nici că de când e caniculă în destule unități nu poate fi asigurată apă și microclimat din vina dânsei proprie și personală. N-are cum din biroul cu aer condiționat și ajutoare drăguțe care-i pregătesc răcoritoarele.


Nici cu asistența medicală gratuită nu înțelege. Zice că decontul, ș-ăla afectat de termene și condiții, e tot una. Totul în mintea contabilicească e chestiune de filosofie contabilă și motiv de acoperit prețioase dosuri. Altceva nu pare a o interesa. În niciun caz 12.000 de angajați, care culmea, lucrează și pentru ca dânsa să poată să stea frumos în jilț și să se trezească derectoare doar pentru că are soț care-i pune pile.

ANP în schimb îi tot dă cu împuternicirile. La acest moment campioana ilegalelor este Ioana Șerban. Tălpistă, neinformată și veșnic ofuscată inventează tot felul de piedici ba în acordarea unui decont, ba în acordarea unui drept. Și, nu-i doar deformație profesională. E fix și ambâț. Cam așa se vede canicula dintr-un birou cu aer condiționat. Cam așa se vede sistemul penitenciar de către cineva care nu știe despre ce vorbește.

Oare seamămă realitatea doamnei Șerban cu realitatea de pe secție sau de la punctul de lucru? Parc-aș zice că nu…

Niciun comentariu: