vineri, 15 iunie 2012

Nemulţumirile împuternicitului "fără număr" . . .

Avand in vedere nemultumirile unui stimat coleg de-al nostru (sper ca se simte si domnia sa coleg cu noi) care-si exprima nemultumirile pe la colturi sau in consiliile de conducere sunt nevoit sa fac unele precizari pentru al scoate din “ceata” pe acest distins coleg. In fapt este vorba despre domnul scms.Barna Daniel Mitica actualmente imputernicit fara numar pe functia de sef serviciu logistica,  care dupa ce s-a retras din sindicatul nostru,  pe motiv ca am refuzat sa-i acordam in compensare bonuri valorice sau un pachet pentru faptul ca domnia sa nu a participat la petrecere, acum domnia sa a inceput sa aiba “revelatii” si “pareri” care conduc in opinia sa la concluzia ca sindicatul nostru ar fi de fapt al agentilor,  ca acesta nu ar reprezenta drepturile colegilor de la administrativ in aceeasi masura ca si a colegilor din operativ?! Tocmai de aceea vreau sa fac unele precizari vizavi de aceste pareri pe care le emite stimatul nostru coleg :

1.       Domnule Barna, nu v-am acordat bani, bonuri valorice sau pachetele deoarece s-a luat o hotarare in consiliul de conducere al sindicatului sa se acorde tichete valorice numai acelora care sunt planificati in serviciu, misiuni si CM. In plus la petrecerea organizata au fost invitati sa participe toti membri de sindicat, daca dumneavoastra nu va face placere sa fiti in mijlocul colegilor dumneavoastra este cu totul altceva.

2.       Avand in vedere acuzatiile dumneavoastra ca sindicatul nu reprezinta interesele colegilor de la administrativ in aceeasi masura ca si a celor de la operativ va informez ca sunteti intr-o eroare totala. Sindicatul nu a facut niciodata discriminare intre membrii de sindicat de la administrativ si cei de la operativ. 

3.      Stiu foarte bine  ca de fapt cea mai mare nemultumire a dumneavoastra este vizavi de faptul ca sindicatul nostru s-a opus de fiecare data solicitarilor directorului unitatii de-a fi imputernicit pe anumite functii de conducere. Ei bine stimate domnule Barna sunt nevoit sa va dau o veste proasta pentru dumneavoastra : sindicatul nostru va face toate demersurile, la toate institutiile pentru a le sesiza un aspect ilegal si anume ca domnia voastra ocupati o functie de conducere prin imputernicire fara sa indepliniti conditiile legale si acest lucru a fost posibil cu aportul Administratiei Nationale a Penitenciarelor.  De asemenea va informam ca sindicatul nostru nu incurajeaza si nici nu va fi partas la aceste lucruri si nutrim speranta ca pana la urma o minte luminata din Administratia Nationala a Penitenciarelor sau Ministerul Justitiei sa ia masuri impotriva acestor abuzuri.

       PS. Domnul Barna Daniel Mitica a fost imputernicit "fara numar" din anul 2008....pana in zilele noastre, Administratia Nationala a Penitenciarelor ignorand sesizarile noastre in ceea ce priveste LEGALITATEA acestor imputerniciri. Vorba domnului director : "daca ANP-ul aproba..."
      
    

9 comentarii:

Anonim spunea...

Ce te mai miri cand directorul se plimba cu super-imputernicitul prin Croatia si Franta? E "dragoste" adevarata acolo, chiar daca in unitate o dau ca si cum ar fi sef vs. subordonat?! Astia chiar ne cred tampitii pamantului? Alo, domnul imputernicit : din ce caramida este facut blocul ? Raspuns imputernicit : din caramida gaurita?! Doamne ajuta!

Anonim spunea...

In sfarsit a ajuns "Mitica" vedeta. Mult a trebuit sa astept sa-l vad pe acest "atlet al imputernicirilor" vedeta pe blog. Pai mai, daca cei din inspectia asta penitenciara mai ramaneau vreo 2 zile prin ocolul nostru, Mitica era musai sa se interneze in vreo clinica sa se caute de sanatate. Vai de noi, dar "tipu asta e chiar bestial, ca el in vecii vecilor nu o sa mai fie in unitatea noastra".

Anonim spunea...

Adminule, nu-i corect sa-l faci pe Mitica sac de box,pentru ca nu mai vrea omul sa plateasca cotizatia. Ai suflet de tata vitreg!
Apropo, ai ceva de ascuns? ca am vazut ca ti-ai pus... fumurii.

AdMin spunea...

@ 15 iunie 2012, 20:26

Nu l-a facut nimeni sac de box, departe de mine gandul acesta..., in ceea ce priveste cotizatia atata timp cat nu mai este membru de sindicat : poate plati "cotizatia" in alta parte :)."fumuriile"sunt ptr. protectie...solara, bineinteles :) :)

Anonim spunea...

Imputernicitul fara numar e pe linga cu toate cele,singurul domeniu unde poate se pricepe e mositul "marhailor".Paralel e si cu managementul situatilor de urgenta,paralel e si cu trebile de la logistica,Pfui halal sef serviciu,nu l-ati vazut cum da cu muci-n fasole cind intra pe sectii cu ala din anp?Habar n-avea ce sa raspunda la intrebarile aluia si culmea tupeului tot el era cel care se ratoia la supraveghetor.Slugarnic pina-n pinzele albe,de un servilism debordant, un neica nimeni.Cind il cheama directorul e in stare sa iasa prin perete pentru ca pe usa nu poate iesi asa repede cum ar vrea.Face casa buna cu Singeorzan si Dumbravean.Trei de-un leu !Sa fii sigur adminule ca isi plateste cotizatia in alta parte dar sub alte forme. Domnu' Mitica, cum sta treaba cu sfatul alora din anp:"...fi bai mai aspru cu astia..."? Nu prea ai sanse ,s-ar putea sa-ti rupi coltii daca ai indrazni sa tii arati.Grija mare dom'le,grija mare, e prea mare felia pentru tine.

Anonim spunea...

Dom' Mitica este bun la toate, tocmai de aceea este imputernicit fara numar. In unitatea asta nu straluceste nimeni ca el, nu mai sunt profesionisti s-au epuizat efectiv. Sincer, ma mira pozitia ANP-ului vizavi de aceasta imputernicire, poate cu venirea d-nului Stancovici la butoane se va schimba aceasta situatie.Ramane de vazut.

Anonim spunea...

Adminule mare tupeu la dumneta sa te crezi "coleg" cu ofiterii,in special cu cei imputerniciti...
Unul dintre ei se pare ca vrea sa-i ia locul lui Mitica in postura de sac,mai de graba cu.... cartofi decat de box,nemaivorbind de faptul ca a inteles gresit ca "treaba" e pe motiv de cotizatie si nu din cauza imputernicirii ilegale si fara numar.....

Anonim spunea...

DEX:

ÎMPUTERNICÍ, împuternicesc, vb. IV. Tranz. 1. A da cuiva puterea de a face ceva. ♦ (Jur.) A da mandat, a autoriza. 2. Tranz. și refl. (Înv. și pop.) A da sau a prinde putere, a(-și) reface forțele, a (se) face mai puternic; a (se) întări.

A ÎMPUTERNICÍ ~ésc tranz. 1) (persoane) A învesti cu puteri (pentru a săvârși ceva în numele cuiva); a autoriza. 2) pop. A face să se împuternicească; a fortifica. /în + puternic

In consecinta directorul i-a dat "puteri" domnului cu pricina, nu ca nu le-ar fi avut, dar cu siguranta un examen nu-l promova.Ce mai conteaza daca "puterile" lui sunt ilegale ? Directorul e fericit, la fel si ceilalti imputerniciti care nu au tupeul sa deschida gura fiind in joc propriile lor imputerniciri.

Anonim spunea...

Mucles -ca va castreaza;