miercuri, 7 martie 2012

Ziua Internațională a Femeii, captivă în logica minciunii ANP-iste

ANP tocmai s-a depășit pe sine în mojicie și indolență. Azi pe la 15.32 a mai trimis o revenire la adresa referitoare la liberele de 1 și 8 Martie. Desigur că n-a ținut cont de nici o propunere dintre cele reale ale sindicatelor. Semnatarul adreselor absolut amețite a mințit și continuă s-o facă, deci. Decizia ANP după o săptămână de minciuni: liber cu recuperare.
Mai jos aveți adresa ANP, pentru cine e amator de o altă prăpastie anepistă. Și cu asta încheiem discuția, dl Băla îmi scria cu mânuța dumisale acum 2 zile că pentru dânsul subiectul e depășit, despre o zi care ar fi putut fi frumoasă și care cu siguranță este meritată de personalul feminin din penitenciare. Dacă ANP n-ar fi găsit de cuviință să sacrifice totul pentru o inutilă dezinformare.
Restul, nici măcar nu mai e de comentat. Că e o minciună cât casa și dovedită cu documente, am scris deja. De constatat doar cât de măgărește au tras de timp până azi la 15.32, când era prea târziu. La mulți ani așadar, doamnelor și domnișoarelor! ANP zice că mai bine să sărbătoriți prin muncă având în vedere că n-au dânșii chef să-și asume o zi liberă. Altfel când refuză n-au nici o gară.

 Adresa-recuperare-zile-1-sau-8-Martie

Corespondenţă FSANP ANP 8 Martie

Sursa : FSANP

Niciun comentariu: