marți, 10 ianuarie 2012

Vine bilanţul . . ."strigaţi-vă" nemulţumirile

Suntem in perioada bilanturilor de activitate a unitatilor subordonate ANP şi  la bilantul activitatii Penitenciarului Bistrita (19.01.2012) va participa domnul  Director General Adjunct al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor   Domnul Comisar şef de penitenciare doctor Ioan Ilea care va super-viza aceasta activitate (in calitate de reprezentant al ANP). Avand in vedere acest  lucru va rog sa va exprimati liber “multumirile” sau nemultumirile care va “bantuie” si care doriti sa ajunga la "urechile" domnului Director General  al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor  : Chestor de penitenciare doctor Ioan Băla.

Pana la acel  “fericit eveniment”  va oferim posibilitatea de-a va exprima  nemultumirile “live” (necenzurate)  pe blogul nostru…

2 comentarii:

Sorin Dumitrascu spunea...

Bună idee. Mă gândesc să facem ceva la fel și la nivel de sistem pe fsanp.ro

AdMin spunea...

Muncim şi încercăm să ne îndeplinim cu conştiinciozitate toate sarcinile de serviciu prevăzute în fişa postului…, dar cum rămâne cu acordarea liberelor ptr. munca în zilele de sărbatori legale, cum rămâne cu echiparea, cum rămâne cu comunicarea şi lucrul în echipă, cum rămâne cu împuternicirile ilegale, cum rămâne cu salarizarea şi coeficienţii de salarizare (ofiteri vs. agenti), unde este transparenţa decizională şi intr-un final:cum rămâne cu noi? Ce se va întâmpla în 2012 in sistemul penitenciar?