duminică, 8 ianuarie 2012

Criminalitatea la început de an

7 comentarii:

Anonim spunea...

In fiecare comunitate exista o categorie de oameni extrem de primejdiosi pentru ceilalti. Nu e vorba de criminali. Pentru ei exista inchisoarea. E vorba de conducatori. In mod invariabil, oamenii cei mai primejdiosi umbla dupa putere. In timp ce, indignat, cetateanul bine intentionat se framanta.
Saul Bellow, Herzog

Anonim spunea...

@ 8 ianuarie 2012, 12:44

Este corect ceea ce ai spus, dar culmea este ca atunci cand ajungi la oameni “stelati” se face un fel de “scut” in jurul lor, ca de : doar “neispravitii” si “incultii” pot face astfel de fapte ( a se vedea agentii)…, insa “stelatii” sunt intangibili atunci cand “colaboreaza” cu ppl-ul, cand le promite marea cu sarea : a se vedea un croitor (ppl) si un ST (viril : cica?) care promite ca o sa-si ocupe indeletnicirea pe care a avut-o inainte (aceea de croitor) in schimbul “tacerii”acestuia… : nu vizavi de agenti, ci vizavi de chiar el : IMPARATUL, STAPANUL SCHIMBURILOR, BOSS-ul IMOBILIARELOR si al TENCUIELILOR…, dar astept ca DOMNUL de la “SIPA” sa-si faca datoria si sa descopere adevarata fata a unui sef de tura din unitatea noastra draga : BISTRITA !!!

PS. In cazul in care lucrurile nu se vor misca, promit sa revin cu amanunte “picante” din viata si activitatea profesionala a “profesionistului” SEF de TURA din unitatea noastra.

PS”. Adm-inule…adica Vlad ! Daca vrei transparenta : publica mesajul meu !!! Cu siguranta vei avea multe surprize de acum incolo…, iti promit acest lucru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AdMin spunea...

@ 8 ianuarie 2012, 17:44

Stai liniştit, dacă ai ceva „pe ţeavă” … dă-i drumul ?! Însă sper să aduci şi argumente (dovedite)…în cazul în care poţi şi dovedi lucrurile pe care le spui, din partea mea ai tot sprijinul în acest sens !! În Bistriţa este împământenită REGULA referitoare la : NU FACEM TROC CU HOŢU ( o treaba super până la urmă şi dovedită în atâţia ani de experienţă), dacă unii vor să “distrugă mitul” dă-I pe faţă ……….

Anonim spunea...

@17:44
Trebuie ca ti-a tras-o urat de tot respectivul,altfel de unde atata inversunare?!
Ar fi bine sa te limitezi cu "nemaiauzitele dezvaluiri" doar la viata si activitatea PROFESIONALA a celui in cauza.....

Anonim spunea...

@ 8 ianuarie 2012, 19:17

Nu mi-a "tras-o urat" asa cum spui tu, insa nici nu poti sta cu mainile in san si sa devii un simplu spectator la un spectacol oferit de un om (daca se poate numi asa)care se lauda ca face aia si aia, iar pe de alta parte afiseaza o cu totul alta fata, cu siguranta nu aceea de profesionist si mare conducator al unui schimb care chiar nu merita sa aiba un asemenea "sef". Fii linistit ca nu voi face referire decat la activitatea lui(bogata)profesionala care l-a facut "remarcat" de foarte multe ori.

@8 ianuarie 2012, 18:05

Nu o sa injur pe nimeni iar daca am sa fac unele acuzatii o sa le si probez cu siguranta.

AdMin spunea...

@ 9 ianuarie 2012, 14:39

Nu era vorba de înjurături, însă dacă ai ceva de spus : spune ?! ...dar să şi argumentezi bineînţeles.

Anonim spunea...

Anonimule ,inca mai asteptam marile dezvaluiri,sau "aburii" alc....sarbatorilor ti s-au risipit si ti-ai dat seama ca de fapt n-ai nimic "pe teava"(vorba admi-nului)..
Hai bravule ,nu ne mai fierbe!:):):)