vineri, 2 decembrie 2011

ANP: Mihaela Puşcas, pusă sub urmărire penală şi la dispoziţie

Din pacate, si sper ca acum inteleg cei in cauza, trage dupa dansa pe toti cei care i-au fost de ajutor in incercarea dansei de a dinamita proiectul si de a-si obtine tot felul de foloase necuvenite. Nu e un moment de bucurie, doar o alta bila neagra pentru ANP. Situatia putea fi gestionata intern, daca domnul chestor de penitenciare doctor director general nu decidea ca trebuie s-o protejeze pe Mihaela Puscas in pofida chiar a solicitarilor ministrului de a rezolva problema.


Mai jos aveti informarea de presa a ANP. Tocmai solicitam adresa care a fost trimisa in penitenciar si s-au gandit sa ne preceada intru informarea publicului larg. Recupereaza asadar cu aceasta informare, sau incerca, ce au pierdut intr-un an si jumatate de protectie acordata deja fostului director al Penitenciarului Targsor, care a reusit – psiholog fiind altfel – sa distruga o unitate desi n-a reusit sa scape neprinsa.
Pacat ca a facut rau si altora care, sigur, au facut-o cu buna stiinta si din interes, dar… aviz amatorilor.

INFORMARE din data de 02.12.2011 – Informare de presă

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a luat măsura punerii la dispoziţie, conform Legii nr. 293/2004 privind Statutul funcţionarilor publici cu statut special din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, a 12 funcţionari publici cu statut special din cadrul Penitenciarului de Femei Târgşor.

Măsura a fost luată ca urmare a începerii urmăririi penale împotriva acestora, pentru infracţiuni legate de obţinerea de fonduri din bugetul Comunităţii Europene.

Printre persoanele respective se regăsesc directorul unităţii penitenciare, directorii adjuncţi responsabili pentru activitatea din sectoarele educativ şi economico-administrativ, contabilul şef, consilierul juridic al penitenciarului şi alţi funcţionari publici cu statut special din aceeaşi unitate.

În acelaşi timp, Administraţia Naţională a Penitenciarelor a dispus ca atribuţiile funcţiilor îndeplinite de cei 12 funcţionari publici cu statut special să fie preluate de alţi angajaţi din sistem.

BIROUL RELATII PUBLICE SI MASS-MEDIA

Sursa : FSANP

Niciun comentariu: