miercuri, 16 noiembrie 2011

"Stăpânul puşcăriei" ...varianta de la Bârcea Mare

MARA MARCEL şi “călcâiul lui Ahile”

Incompetenţa şi comportamentul deviant ale marelui conducător de oşti, MARA MARCEL, autointitulat “ stăpânul puşcăriei“ - cu drept de viaţă şi de moarte asupra tuturor cuvântătoarelor şi necuvântătoarelor ale căror destine profesionale le păstoreşte -, care i-au transformat acestuia,numele în renume, nu au constituit un impediment pentru ca A.N.P. să îi acorde,de ani buni, girul funcţiei de D.A.S.D.R.P. , chiar dacă prin nota (2,ceva) obţinută la concursul pentru ocuparea funcţiei,d-l MARA nu a făcut altceva decât să le demonstreze puţinelor persoane care îl suspectau că posedă inteligenţă, cât de mult s-au înşelat.

Probabil A.N.P.,neavând dovezi ale performanţelor profesionale şi manageriale în ceea ce priveşte persoana d-lui MARA, s-a mulţumit să îi aprecieze eficienţa de care a dat dovadă în crearea unui regim al terorii, menit să sporească randamentul lucrătorilor şi abilitatea cu care, de-a lungul timpului, a reuşit să iasă din situaţiile limită,determinate de revolta unora dintre subordonaţii care nu mai suportau tratamentul mizerabil la care erau supuşi,menit să îi transforme din f.p.s.s. în sclavi şi luau atitudine.


Prima parte a lunii noiembrie ,i- a adus micului dictator scelerat o succesiune de întâmplări fatidice. După ce a scăpat ,ca prin minune, să nu fie linşat de către agenţii de la plutonul instanţe, un ofiţer (cu funcţie de conducere) abia sosit în “batalionul disciplinar-Bârcea-Mare”, pentru care demnitatea şi respectul nu sunt doar cuvinte, a catadicsit să reclame comportamentul infect al d-lui MARA, înaintând directorului penitenciarului,Daniel Ţugmeanu, un raport, prin care descrie mizeriile la care a fost supus în scurta perioadă petrecută în penitenciar şi îi solicită acestuia să ia măsuri.


Până aici, nimic nou sub soare; este a 1672-a oară când un angajat al penitenciarului se plânge de comportamentul abject al d-lui MARA MARCEL, însă este pentru prima oară când revolta împotriva acestui comportament, sub această formă, în scris, vine de la un ofiţer. Chiar dacă, în trecut, mai mulţi ofiţeri şi agenţi au luat atitudine împotriva comportamentului acestui individ, este pentru prima oară când se simte o altfel de hotărâre şi determinare din partea celui nemulţumit. Gestul acestuia a creat valuri şi murmur pe la colţurile birourilor şi W.C.-urilor din penitenciar, făcându-se deja pariuri vizavi de timpul în care MARA îl va reduce la tăcere pe tupeistul ofiţer, care i-a contestat metodele şi nu doreşte să renunţe la demnitatea sa, încadrându-se în turma de supuşi orbi şi surzi.


Rămâne de văzut dacă sistemul şi metodele perverse la care apelează MARA , în situaţii de genul acesta, vor reuşi să îl îngenunchieze pe ofiţer şi să-l seducă cu promisiuni şi angajamente care nu vor fi respectate niciodată. Directorul Ţugmeanu , speră ca Mara să rezolve situaţia neplăcută, ca de obicei, evitând astfel o implicare directă a sa în gestionarea acesteia.


În rândurile angajaţilor abuzaţi şi terorizaţi,care au aflat despre gestul ofiţerului cu atitudine şi care şi-au pierdut credinţa că se poate schimba ceva, MARA demonstrând, de-a lungul timpului, că are nouă vieţi, scăpând basma curată de fiecare dată, se nutreşte speranţa descoperirii “ călcâiului lui Ahile “ al sistemului mârşav şi imoral al lui MARA, A.N.P. neputând la infinit să ignore semnalele care evidenţează anormalităţile comportamentale ale acestui individ şi să refuze, până la urmă, să mai “bage sub preş” murdăria pe care acesta o lasă în urma sa.


Sunt extrem de curios ce parcurs vor urma întâmplările legate de acest subiect !!!!!!!!

În funcţie de parcursul acestora voi reveni cu detalii !!

VULTURUL PLEŞUV

sursa : SindicatVulturulBarceaMare

Niciun comentariu: