marți, 1 noiembrie 2011

Penitenciar Spital Colibasi: Sentinta definitiva favorabila in recuperarea reducerii salariale de 25%

…si recurs castigat de catre FSANP impotriva ANP in procesul cu imputernicirile ilegale

1. Prin iunie anuntam o prima victorie in recuperarea reducerii salariale de 25%. Sentinta fiind in prima instanta a fost evident recurata de ANP si MJ, care considera ca si asa diminuata cu 25% salarizarea ne asigura “un trai decent”. Ei bine membrii Sindicatului “Dreptatea” Colibasi, afiliat FSANP au incepand de azi o sentinta definitiva dupa ce au castigat si recursul.

De notat ca presedintele Sindicatului “Dreptatea” Colibasi, este Valentin Deleanu cel pe care Ministerul Justitiei il trimitea in Comisia de disciplina a Penitenciarului Spital Colibasi pentru vina de a-i fi adresat Guvernului Romaniei propuneri in legatura cu eficientizarea modului de cheltuire a banului public.

2. FSANP a castigat recursul impotriva ANP in legatura cu practica imputernicirilor ilegale. Sigur, urmeaza rejudecarea in acest caz, dar semene sunt ca Serviciul Juridic al ANP alaturea de micutii nostri iftinci se va face si de aceasta de bascalia Universului cu-a lor pauza de 2 zile pentru incalcarea legii care limiteaza durata imputernicirii si imputernicirea repetatat a talambilor care nu sunt in stare sa ia examene.

Mai jos sentinta definitiva si irevocabila a Curtii de Apel Ploiesti si o sectiune din intampinarea ANP. Lipsita de minima farama de bun simt as zice cu riscul ca inflamez vreun jurist de aparat central, dar asta e alta discutie. Urmeaza punerea in executare si avem deja un exemplu de buna practica.

Proces 25% Castigat - Penitenciarul Spital Colibasi

Intimpinare ANP - proces 25%

Niciun comentariu: