vineri, 9 septembrie 2011

Cms sef Gelu Danut Dinca s-a intors sef la Penitenciarul Poarta Alba

Începând cu data de 07.09.2011,  comisarului şef de penitenciare Andrei Dumitru îi încetează detaşarea la Penitenciarul Poarta Albă şi împuternicirea în funcţia de director penitenciar. Cu aceeaşi dată revine în funcţia de director al Penitenciarului Slobozia.
De la aceeaşi dată,  comisarului şef de penitenciare Gelu Dănuţ Dincă îi încetează detaşarea la Penitenciarul Codlea şi împuternicirea în funcţia de director penitenciar . Cu aceeaşi dată revine în funcţia de director al Penitenciarului Poarta Albă.

sursa :  ObservatordeConstanta

4 comentarii:

Anonim spunea...

de prin surse neoficiale se aude ca nenea derectoru nu ne mai lasa sa vorbim la telefoanele personale in exteriorul PC1,doar linga casute, sub directa observatie ale "mnealui si ale altor privitori si amatori de "big bradar".Observatie audio si video pentru cine nu stia.Si asta doar daca avem urgente de gradul 0,nu cind ne vine cheful de vorbit la telefon.Sint curios sa stiu cine stabileste ce este urgent pentru mine si ce nu!?

Anonim spunea...

mai e putin si ne da 5 min pauza la tigara :))

Anonim spunea...

stati linistiti dragi colegi ca doar cei de la operativ gresesc si sunt bagati in comisia de disciplina .nu o sa vedeti pe cei de la administrativ pedepsiti pt ca ei nu gresesc

Anonim spunea...

mai urmeaza o dispozitie scrisa in sensul asta si o sa ne lasam telefoanele acasa noi astia micutii