vineri, 23 septembrie 2011

ANP: proiect privind protecţia personalului

ANP da publicitatii un proiect de decizie a directorului general din categoria celor amanate de ani de zile. In sfarsit apare, stangaci e drept, un proiect referitor la modalitatea de asigurare a protectiei personalului din penitenciare. 3 articole copy – paste din lege din lege asteapta sa fie completate initiatorul avand o mare criza de inspiratie la capitolul procedura.
În temeiul dispoziţiilor art. 6 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Administratia Nationala a Penitenciarelor supune dezbaterii publice:
Proiect de Decizie a ANP privind modalităţile de acordare a protecţiei pentru funcţionarii publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare împotriva ameninţărilor, violenţelor şi faptelor de ultraj cărora le-ar putea fi victimă în exercitarea funcţiei sau în legătură cu aceasta.
Referat de aprobare a Deciziei de protectie a personalului.
Propunerile şi observaţiile referitoare la proiectul de decizie a directorului general supus dezbaterii pot fi transmise domnului comisar de penitenciare Maris CORATU, la adresa de e-mail mcoratu@dgp.ro.
Proiect ANP protectie personal

Referat aprobare proiect ANP protectie personal




sursa : FSANP

Niciun comentariu: