marți, 2 august 2011

Permanenta. . .

Intotdeauna mi s-a parut putin exagerata zicala aia populara referitoare la mama prostilor si la permanenta stare de graviditate. Inca sper… asadar revin in fraze scurte si cu recomandarea aprofundarii studiului pentru cei impermeabili la argumente:
  1. Sindicatul Galben a fost infiintat de catre ANP ca sa-i serveasca interesele si asta a ramas. Am dat exemple in alte articole, va invit sa le cititi.
  2. Sindicatul Galben exista acum doar ca sa finanteze Publisind si dorinta de marire a colegului care raspunde la provocari scriind despre muci. Poate era mai bine sa-si posteze pe site documentele asa cum a facut FSANP. Daca ar avea desigur ce…
  3. SNLP nu este si nu poate fi reprezentativ la nivel de grup de unitati. Am explicat de ce cu citate din lege. Legea spune ca reprezentativa este o federatie care are 7% dintre salariati.
  4. SNLP nu este federatie pentru ca ar pierde Stefan Teoroc controlul, nu din alt motiv. Si, de aici si minciunile pe care le vinde prin unitati. Altfel, daca va intereseaza, data viitoare cand deschide gura cititi legea si observati ca nu prea mai are raspunsuri.
  5. Grupele sindicale nu sunt si nu pot fi reprezentative la nivel de unitati neavand personalitate juridica. Legea, daca intereseaza pe cineva, spune ca reprezentative pot fi sindicatele care au peste 50%. Nu grupe, nu filiale, nu eparhii si nici alte bazaconii.
  6. Sunt, e drept, si aberatii ca cea de la Baia Mare care l-au facut pe ‘maretul’ galben SNLP un sindicat de judet si i-au luat cu toti cei mii de membri reprezentativitate intr-o unitate cu sute. Sigur, pica la prima contestatie dar asta demonstreaza brambureala.
  7. Cei care-mi raspundeti cu atacuri la persoana intelegeti ca nu sunteti altceva decat soldati de plumb in armata de necititi pe care se sprijina orice Sindicat Galben. Incercati si argumentele nu doar povestile despre subsemnatul.
  8. Sunt mai bine de 7.000 de cotizanti majoritatea dezinteresati… si cativa beneficiari care au tot interesul sa minta si iar sa minta. Nu e treaba subsemnatului, dar… treziti-va! Daca vreti, desigur.
  9. In final, repet pentru cei care aud si scriu, n-au insa uzul cititului si documentarii: FSANP a depus actele necesare dovedirii reprezentativitatii si la Ministerul Muncii si la Administratia Nationala a Penitenciarelor. Gasiti pe site.
  10. SNLP n-a depus nici macar icre conform legii. Altfel, nea’ Stefan se plimba prin puscarii ca sa povesteasca despre subsemantul nicidecum despre ce-ar tebui dansul sa faca.
Link-uri utile
  • http://fsanp.ro/index.php/2011/07/dosarul-de-reprezentativitate-fsanp-depus-si-la-anp/
  • http://fsanp.ro/index.php/2011/07/fsanp-reprezentativitate-la-nivelul-sistemului-penitenciar/
  • http://fsanp.ro/index.php/2011/06/snlp-vs-fsanp-sau-snlp-fsanp-cum-va-place/
  • http://fsanp.ro/index.php/despre-noi-sindicat-penitenciar-fsanp/reprezentativitate/
  • http://fsanp.ro/index.php/2011/05/anp-in-verva-sau-de-ce-e-bine-sa-citesti-legea-inainte-sa-faci-adrese/
sursa : FSANP

Niciun comentariu: