marți, 5 iulie 2011

Respinșii nu mai pot fi împuterniciți

Un mail recent demonstreaza ca ANP intelege, intr-un final, ca imputernicirea respinsilor pe functii de conducere nu poate fi o practica acceptabila. Cei respinsi la concursuri nu vor mai ocupa functii de conducere, aceasta practica absolut jenanta urmand a inceta pentru toate functiile de conducere.
Speram ca se va intampla si in cazul multi – esecului numit director la Penitenciarul Spital Targu Ocna. Mai jos aveti mailul.
Având în vedere rezultatele recentului concurs de ocupare a funcţiilor de şef tură/şef secţie deţinere, veţi lua următoarele măsuri:
  1. Veţi transmite la A.N .P.- D.M.R.U. solicitări de încetare a împuternicirilor pentru ofiţerii împuterniciţi/detaşaţi şi împuterniciţi în funcţii de şef tură, şef secţie deţinere, şef serviciu regim/siguranţă penitenciară sau director adjunct (siguranţa deţinerii şi regim penitenciar), care au fost respinşi la testarea psihologică ori la probele eliminatorii sau au obţinut sub nota 5 la proba scrisă;
  2. Pentru ofiţerii împuterniciţi/detaşaţi şi împuterniciţi în funcţii de şef tură, şef secţie deţinere, şef serviciu regim/siguranţă penitenciară sau director adjunct (siguranţa deţinerii şi regim penitenciar),  care au obţinut note între 5 şi 7 la proba scrisă, nu veţi mai trimite solicitări de prelungire a împuternicirii sau pentru o nouă împuternicire;
  3. Pentru posturile ocupate prin recentul concurs nu se mai trimit propuneri de împuternicire.
Cu deosebită consideraţie
Comisar şef de penitenciare Gheorghe IFTINCA
Director Direcţia Management Resurse Umane

sursa : FSANP

Un comentariu:

Anonim spunea...

Pe scurt: nu mai trimiteti propuneri pentru posturile care au fost deja ocupate si nu mai propuneti pe cei care au fost deja respinsi. Pare sa aiba o noima.