luni, 25 iulie 2011

Bătaie generală la Penitenciarul Ploiesti

Penitenciarul Ploiesti a fost transformat in aceasta dimineata intr-un ring de lupta. Mai multi detinutii au hotarat ca e timpul sa rezolve niste probleme mai vechi, cum altcumva, decat cu pumnii si picioarele. Marina Staicu vine cu amanunte. 



Sursa: ObservatorAntena1

4 comentarii:

supraveghetoruldeserviciu spunea...

Si la Bistrita pe sectia 4-a sau pe sectia 1,2,3 sunt planificati numai cate un agent, dar domnul director ne da sa semnam fara numar tot felul de dispozitii venite de la ANP?! Li se rupe atata timp cat sunt acoperiti de hartii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

foarte corect spus.dar sa stii ca si pe sectia a cincea cateodata este planificat tot numai un agent.

Anonim spunea...

Dublura de pe a4a si ora libera sint oamenii buni la toate.Si sefii de tura sint vinovati pentru starea asta de fapt,Dublura merge si la pocaiti si la club si la comisii si la schimabat la masa si la,si la,si la... .Da' la dracu-n praznic nu mere?Ca doar no schimba la masa ditamai seful de tura,ca i-or pica stelele de pe umar.Alde Zagrean,Muntean,Encean si faimosul Alin Alin.Ditamai stelatii,din nascare is cu stelele pe umar.Pfui !!!

Anonim spunea...

Nu sunt de vina sefii de tura ci aceia care i-au luat pe cei din operativ ca sa-i foloseasca la administrativ adica sa stea toata ziua pe scari sa fumeze si sa bea cafea si pe care nu-i supravegheaza nimeni cu camere video