marți, 7 iunie 2011

Împuterniciri pe viață ?

În cadrul Ședinței Consiliului de Conducere din ANP, care a avut loc în data de 01.06.2011, directorul DMRU, domnul Iftinca, a înmânat participanților tabelul cu funcțiile ce vor fi scoase la concurs. Privindu-l mai atent, ați fi putut observa faptul că în cadrul Penitenciarului Bistrița nu sunt scoase la concurs posturile de director educaţie și asistenţă psihosocială  şi şef serviciu educaţie, care până acum au fost ocupate prin împuterniciri oricum ilegale, depășindu-se termenul legal. Acest lucru m-a determinat astăzi să solicit lămuriri Administrației Naționale a Penitenciarelor,  prin care să ne comunice motivele care au stat la baza hotărârii de a nu scoate aceste posturi la concurs. Cine are interesul ca aceste posturi sa nu fie scoase la concurs ? Mai jos aveti adresa :


Tabel functii DEA Si Reintegrare - propunere ANP

De asemenea reacția FSANP referitoare la scoaterea la concurs a posturilor de conducere în sectorul economic și educatie :




2 comentarii:

Anonim spunea...

Nici in al 12-lea ceas ANP-ul nu se trezeste si nu a gasit iesirea din labirintul transparentei (nu a deslusit sensul cuvantului), nici acum mai marii ANP-ului nu doresc ocuparea acestor functii prin concurs, de ce oare? Oricum in unitatea noastra imputernicitii sunt numiti in functii ilegal, fiind numiti in marea lor majoritate peste 1 AN de zile. Si ce daca vor mai ramane?! Ti-e pur si simplu sila sa asisti la asemenea mizerii!!

Anonim spunea...

Nu vedeti ca pana acuma s-au scos la concurs doar functii neimputernicite, cand se ajunge la imputerniciti domni de prin ANP o s-o lase mai usaor ca să nu-i deranjeze