joi, 14 aprilie 2011

Protocoale OTRĂVITE

Alaturi aveti atasat un protocol semnat intre, preşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie, Marin Condescu si P.D.L.

Acest protocol, semnat la data de 26.11.2009, arata cum o federatie sindicala cu cateva mii de membrii de sindicat, promoveaza politicile P.D.L. si sprijina candidatul Traian Basescu la presedentia Romaniei.

Zis si facut dar, cu trei săptămâni înainte de anunţarea măsurilor de reducere a cheltuielilor la bugetul de stat ( vestita reducere cu 25% a veniturilor pentru personalul bugetar ), cele doua parti semneaza un nou protocol in care sindicalistii reprezentati de domnul Condescu nu vor organiza proteste pe toată durata cât acest protocol este în vigoare.

In schimbul acestui BLAT, P.D.L. prin domnul Videanu, garanteaza ca angajatii companiilor de stat mai sus amintite îşi vor păstra drepturile salariale neschimbate.

Sunt curios care este pozitia confederatiei sindicale din care face parte aceasta federatie reprezentata de domnul Condescu in legatura cu aceste blaturi.

Daca nu va fi nici o reactie la aceste practici, miscarea sindicala din Romania risca sa se compromita mai mult decat o compromit lideri de sindicat ca si Petcu sau Marica.

Parerea mea este ca, daca in sindicalismul din Romania nu se va produce un mare cutremur care sa curete din temelii toate structurile compromise, la viitoarele actiuni nu vor mai participa nici macar 9000 de participanti .

condescu - videanu 2009 nov  protocol

sursa : SindicatVulturulBarcea

Niciun comentariu: