joi, 10 februarie 2011

FSANP : despre echipament si medicamente

Banii de haine vor intra saptamana viitoare. Abia azi au fost semnate documentele de catre dl Radu Ragea, subsecretarul de stat care are in coordonare penitenciarele. Maine documentele vor fi transmise catre Finante, si de aici calea catre card e ceva mai scurta. Mai incet dar vin in luna februarie, asa cum am anuntat dealtfel si cum a promis ANP. Ramane insa in discutie valoarea totala si modul de calcul al diminuarilor din 201o; care diminuari, au fost cat se poate de reale, spre deosebire de cei 15% recuperare care se dovedesc a fi invizibili.
Maine la ora 11.00 va avea loc la sediul ANP o intalnire de lucru pe detaliile tehnice ale proiectului de metodologie privind decontarea medicamentelor. Directia Economica insista in aplicarea unei proceduri care sa instituie un control strict cu scopul de a scdea cheltuielile.
Asta insa este in contradictie cu principiul gratuitatii asistentei medicale si de aici si propunerea FSANP ca banii sa fie pusi si la bunuri si servicii si la cheltuieli de personal, pentru contracte cu farmacii si pentru decontari. (sursa :FSANP )

Niciun comentariu: