joi, 6 ianuarie 2011

News Alert: Dorin Muresan, director general adjunct al ANP

Dorin Muresan, este noul director general adjunct al ANP inlocuindu-l pe dl Constatin Ionitoaia care se intoarce la Directia de Inspectie Penitenciara.
Dl Muresan va avea in coordonare Directia Management Resurse Umane, Directia Economic-Administrativa, Directia Tehnologia Informatiilor si Comunicatii si Serviciul Psihologia Personalului.

Decizie ANP304_2010 - atributii directori generali                                                               
sursa : FSANP

12 comentarii:

Anonim spunea...

Lamuriti-ma ca nu inteleg! Pe Nica al nostru l-au sarit din ciolan sau l-au avansat?

Anonim spunea...

ha ha ha ... ce ma bucur

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Clarvazatorul spunea...

@7 ianuarie 2011, 16:16

Nu te bucura fpss-ule, orice "debarcare" in ANP-ul nostru cel de toate zilele poate sa-ti ofere surpriza unei "incalecari" pe cai mai mari?! Poate d-nul Ionitoaia s-a saturat sa mai fie "manipulat" si sa joace dupa cum canta mai MARELE ANP-ului?!Poate fabulez, poate sunt simple manevre care sa distraga atentia de la alte lucruri mult mai importante?! Poate, poate?! Dar raspunsurile cu siguranta le vom afla in timp !!

Anonim spunea...

oricum a ramas sus....deci,e tot acolo

Anonim spunea...

poate merge la gherla!

Anonim spunea...

@6 ian 21:07
Pentru tine care-i mai tare seful de tura sau l.s.t.-ul(cu conditia sa nu fi pe schimbul lui A.B.)?

AdMin spunea...

@7 ianuarie 2011, 20:00

Sunt doar zvonuri, dar nu iese fum fără foc... :), poate să ne confirme (infirme) aceste zvonuri chiar domnia sa luni la bilanţul unitaţii,nu ?!

Anonim spunea...

Iar sintem dusi la bilant cu japca!Cine-i curios sa auda aceasi poezie care ne este cintata de ani de zile, n-are decit sa mearga,pe mine nu ma intereseaza. Sa ma lase dracu-n pace cu bilantu' lor !!!

Anonim spunea...

@7 ianuarie 2011, 20:00 Ducase invartinduse !

HERCULE spunea...

NICA CA EL ,DAR O SA VEDETI CU CE FIGURII O SA VINA NOUL DIRECTOR ADJUNCT ,ASTA micutul MURESAN DE LA DEJ.O SA VEDETI VOI DE ACUM REGISTRE INFIINTATE SI TOT FELUL DE PORCARII DE HARTII. MAI BINE AR FACE CEVA PT TURISMUL PENITENCIAR[cel cu preventivii si cu afacerii judiciare civile].DE JIGNIT E FOARTE USOR,IAR LA MUNCA NU SE ARUNCA MULTI.

Anonim spunea...

Decat un moldovean mai bine un muresan.