luni, 10 ianuarie 2011

Istoria furtului românesc...

Inainte de 1989 toti romanii furau echitabil unii de la altii. Statul ii fura echitabil pe tovarasi, iar tovarasii furau statul.

1990-1996 se fura pe scheme si inginerii financiare de tip piramidal. Cei
care au furat s-au numit mai tarziu oameni de afaceri.

1996-2000 se fura din privatizari. Comisioane de zeci de milioane de euro, industrii intregi vandute pe 1 leu. In perioada asta se nasc industriasii gen Patriciu.

2000-2004 se fura din marile privatizari, retrocedari si derogari de la plata taxelor si impozitelor. Cei care au furat s-au numit mai tarziu moguli.

2004-2008 se fura din investitii si contracte cu statul. Statul a investit in buzunarele smecherilor. Cei care au furat azi le spunem ? Baieti destepti!.

2008-2010 privatizari nu se mai pot face, investitii nu, ca a venit criza. Asa ca s-a furat direct din bugetul statului.

2010 In prezent bugetul nu mai exista. Asa ca se fura direct din buzunarul romanilor, salarii, pensii !!!

22 de comentarii:

Anonim spunea...

Luni am luat parte cu profunda emotie si o erectie incomensurabila la cel mai extraordinar bilant din cite s-au vazut sub soare.Cu aceesi emotie am ascultat magnifica cuvintare a celor doi tovarasi directori care cu eroism si devotament au expus citeva din maretele realizari infaptuite in anul ce a trecut.4 ore am fost tintuit de scaun pentru a afla cele mai noi cuceriri si realizari ale anp-ului si ale unitatii din care cu mindrie fac parte iar pe urma am urmat indicatiunile numarului 2 si am sarbatorit intr-o atmosfera tovaraseasca si frateasca alaturi de citiva reprezentanti de seama ai colectivului.Multumesc din inima bravilor nostrii conducatori ca mi-au dat posibilitatea de a participa la aceasta frumoasa activitate ordonata,fara de care nu puteam dormi noaptea si nu aveam erectii !!! bleah!!!

Anonim spunea...

...se aude prin targ, ca super-ofiterul MC (la party CENTRAL) i-ar fi aplicat o perversa de Bistrita la un coleg agent?! E adevarat? Ca astazi toata ziua prin unitate se "susotea" pe la colturi despre acest lucru?!

ATOTSTIUTURUL spunea...

La naiba, nu acuzati omul degeaba ca nu el o fost de vina. Aburii betiei au umblat prin capul lui, ca nici astazi, a doua zi nu era apt si parea ca ii vine sa pasca de rau ce-i era.

Anonim spunea...

Baieti de baieti au fost cu totii.

ametitul spunea...

@ 11 ianuarie 2011, 21:05

Aburii betiei? Pai mai colega, s-o fi rupt vraja (juramantul)? Si apoi daca "aburii betiei" l-au cotropit, de ce acest BACHUS a trebuit sa aplice rele tratamente (perverse de bistrita) unui alt coleg? Si culmea toata lumea se face ca nu stie nimic?! Daca se inversau rolurile : sa fi lovit un agent un ditamai ofiterasul, pai sa vezi tu anchete astazi, iar in fruntea anchetatorilor ar fi fost chiar el : directorul, care ar fi dorit sange de agent?!Dar ce mai : hai sa bem! un agent in plus sau unu in minus tot acolo-i ! da-i 'nainte cu tupeu !

Anonim spunea...

Da' la cei trei zmei paralei nu le-a scapat nimeni vre-o scaltoaca?Macar asa din greseala !

Anonim spunea...

In meniu erau trecute doar haleala si bautura,luptele cu pitbulli au fost surpriza(un fel de cireasa de pe tort, sau ,mai degraba bomboana de pe coliva!!!!).

AdMin spunea...

@11 ianuarie 2011, 20:05
@11 ianuarie 2011, 21:54
@12 ianuarie 2011, 09:04

Informaţia (zvonul)conform căruia ar fi fost vreo altercaţie între nişte colegi la petrecerea de după bilanţ NU ESTE REALA !! În consecinţă, consider că acest subiect nu mai trebuie dezbătut şi analizat pe toate feţele.

PS. Presupusa "parte vatamata" afirma ca nu a fost nici un conflict !!

Anonim spunea...

Nenea adminu` ti cu ``ursul``?
Sau ai fost constrans sa dai dezmintire?
Poate era mai bine sa te informezi inainte sa publici comentariile,ca sa nu fi nevoit sa dai``comunicate de presa`` cu ``zvonuri adevarate``.

AdMin spunea...

@12 ianuarie 2011, 10:57

Nu ţin cu nimeni şi nu dezmint nimic ! Până la urmă ce să dezmint : un ZVON ?! Dacă totuşi este un sâmbure de adevăr în această poveste, presupusa "parte vatămată" poate sesiza comisia de disciplină în acest sens...: dar este hotărârea lui şi nu trebuie să intervenim sub nici un aspect în acest sens !!

Anonim spunea...

@ admin.
Si crezi ca se va intruni comisia de disciplina,va analiza cazul ,si va aplica sanctiuni doar pe baza unui``sambure de adevar``?

Punctulmeudevedere spunea...

@12 ianuarie 2011, 10:57

Administratorul are dreptate, daca cineva se simte lezat intr-un fel sau altul poate sa actioneze in sensul sesizarii comisiei de disciplina, pana la urma este hotararea lui sau poate a intervenit "impacarea partilor", cine stie?! Oricum zicala : nu iese fum fara foc cred ca are aplicabilitate si in acest caz, sau nu?!

Nuinteleg spunea...

@12 ianuarie 2011, 11:29

Bah, ce comisii iti tot trebuie? Lasa oamenii in pace, fiecare este major si raspunde pentru faptele sale. Ce puii mei o ti numai pe a ta ?! Poate omu daca a primit-o, i-a placut! Batem apa-n piua degeaba!Daca a primit-o si omu e multumit si indestulat, care-i problema ta?

Iluzionistul spunea...

@ Admin

Cu siguranta acel "amarat" de agent a fost sunat de X pentru a nu spune nimic, l-a intimidat cu ceva?! Zvonurile sunt REALE, insa parca nimeni nu stie nimic?! Cat despre cel "vatamat", am crezut la un moment dat ca are ceva sange in instalatie, dar nu a avut "antigel" si uite asa i-a inghetat sangele pe instalatie.

AdMin spunea...

@12 ianuarie 2011, 11:29
@12 ianuarie 2011, 16:52

NO COMMENT !!

vali spunea...

Va rog nu mai bateti campii,chiar nu s-a intamplat nimic,de fat sa va spun cine sunt:"presupusa parte vatamata" Vali Babutan. Va garantez ca ,pana in prezent ,nu a reusit sa ma intimideze absolut nimeni,si cine ma cunoaste bine stie acest lucru. OAMENI BUNI NU VA MAI STITI DISTRA,GRIJILE COTIDIENE V-AU FACUT ,CA MEREU, SA BARFITI SI SA FACETI ACUZATII! Daca aveti ceva de spus ,va rog sa spuneti,direct,civilizat, in fata omului, nu pe blog sau pe la colturi.

Anonim spunea...

Bravo vali.....alte probleme nu are unitatea...si chiar daca sa intamplat ceva...nu vad dc ar trebui sa fie atat de fericita lumea

vali spunea...

Apropoo, vreti sa stiti parerea mea despre "superofiterul M C",in ce face este cel mai bun,profesional vorbind,dar sa nu mai facem toti anonimii astia pe sfintii,fiecare om are defectele lui. Toate zvonurile au iesit pentru ca ,la un anumit moment dat ,am avut o discutie contradictorie cu el,apropo de sange in instalatie.ATAT!!
Cat despre sesizarea comisiei,ce naiba mai oameni buni ,acuma suntem obsedati cu totii de acest lucru, HOP-TOP comisia?
VA MULTUMESC ,si va invit sa mai discutam pe blogul personal, intitulat: BLOGUL "NEANONIMILOR" BISTRITA

carcotasul spunea...

@12 ianuarie 2011, 19:47

"Apropoo, vreti sa stiti parerea mea despre "superofiterul M C",in ce face este cel mai bun,profesional vorbind"

Nene Vali mata vezi ce scrii? Sunt altii care sa-l aprecieze din punct de vedere profesional pe "superofiterul" tau! Mata zine pe aia corecta : ai servit-o, au nu ???? Ca altii care au fost prin zona zic ca nu-i chiar asa?! In rest, mata sa fi sanatos !

AdMin spunea...

@12 ianuarie 2011, 18:50
@12 ianuarie 2011, 19:47

Quod erat demonstrandum !

PS. Se poate un "link" spre : BLOGUL "NEANONIMILOR" BISTRITA ... :) :)

Anonim spunea...

@ 12:24
Bah camera 7, ca de obicei intelegi pe alaturi...
De fapt trebuia sa intelegi, legat de comisia de disciplina ce s-ar fi intamplat daca "partea vatamata" era ofiterul, intr-un caz real sau ipotetic......

vali spunea...

blogulneanonimilorbistrita.blogspot.com