sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Concursuri: Gheneralii ANP, un onorabil… 2,54 şi-o absenţă… inexplicabilă

Pe site-ul executorilor judecatoresti descoperim ca gheneralii nostri s-ar gandi la o solutie de rezerva in caz de mazilire. Dl Ioan Bala, chestor de penitenciare si dl Constantin Ionitoaia, comisar sef de penitenciare s-au inscris si au, evident, picat concursul de admitere in profesia de executor judecatoresc. Dl Constantin Ionitoaia stationeaza la pozitia 51 respins cu nota 2,44. Dl Ioan Bala stationeaza la pozitia 95, respins la masa verde prin neprezentare. Ambii domni se pare ca au intrat in concurs dupa ce le-a fost admisa contestatia initiala la respingerea dosarului.
Cam greu cand nu e domnul Ragea sa faca comisia de concurs si cand nu se iveste o imputernicire inainte, oricum sunt sigur ca perseverenta va da roade motiv pentru care va propun sa le urma succes. Mai jos aveti tabelul. Doaaaamne ce rusineeeee!

Tabel centralizator rezultate examen executori - 20.01.2011                                                              
Sursa : FSANP

12 comentarii:

Anonim spunea...

Asta-i valoarea reala a domnului comisar şef Ionitoaia Constantin absolvent al facultatii de drept din cadrul universitatii Babeş-Bolyai , precum si a multor alti distinşi domni care ne dau lecţii . Dacă concursurile prin care acesti domni au ajuns pe functii erau corecte, atunci aceleaşi note le-ar fi primit .

Anonim spunea...

Pai ce te miri,da de unde specialitate juridica la astia,probabil specialitate in relatii de prietenie si afaceri dubioase infaptuite in anii de glorie cand fraierii bagau ture lungi si ei isi umpleau buzunarele.Si la care facultati te astepti sa fi invatat dreptul, la alea facute la distanta si cu licenta luata dupa cativa ani cu vorba buna pusa de unu care avea relatii pe la facultate,stiti voi cine ,unu cu parul alb;-Nu nu,nu Gandalf din Stapanul Inelelor;Altul.Tot un fel de vrajitor. Ce sa mai.....cine stie poate o sa de-a geniul peste ei in timpul nopti si... pac.

Anonim spunea...

Ce absolvent mai nene?A dat banu si a luat diploma.Se vede dupa nota, ce absolvent eminent a fost si ce IQ are.Si cind te gindesti ca unu' ca asta ne-a prostit atitia amar de ani. Ptiu drace! Da' mari dobitoci am mai putut fi!!!

Anonim spunea...

@23 ian./23:13
De ce vorbesti la trecut despre prosteala?
La tine nu sa schimbat nimic !Daca ai fost asa de mic ,acuma iti este usor, doar te joci.....

Anonim spunea...

@24 ianuarie 2011, 21:18 Bah meserie,dak iti este asa drag,dute in holul comandamentului in fata icoanelor celor doi , fa plecaciuni,inchinaciuni si mai bate si o sumedenie de matanii pina ti se apleaca,ca locul ala a fost creat special pentru ghiocei ca tine.
Vorbeste si cu Barna inainte,poate iti da aprobare sa faci la ateliere o cutie a milei pe care sa o pui sub icoane, ca deh,tare's necajiti !

Anonim spunea...

@25 ian./22:05
Uite cine vorbeste!!
Unul care se inchina la ciocanul pentru batut gratii in timp ce asculta ''muzica divina'' interpretata la ...toaca!!!
Expresia ''sa nu-ti faci chip cioplit'' iti spune ceva bah...bradule?

Anonim spunea...

cei care se tot iau de cei care sunt inscrisi la o ANUMITA FACULTATE,cred ca o fac din invidie sau din prostie,in ambele cazuri ar trebuii sa taca.

pac.pac spunea...

pentu PROSTIE si INVIDIE nu exista tratament, dar exista o solutie FUNIA, s-o folositi sanatosi.[pentru cei care se simt....]

Anonim spunea...

@28 ianuarie 2011, 19:07 Daca nu s-ar bate cu pumnul in piept ca au o facultate sau sint inscrisi la vreo una,nu s-ar lua nimeni de ei.Stie toata lumea cum sint obtinute diplomele si cit de pregatiti sint la absolvirea lor.Invidie?!Delirezi copile
@27 ianuarie 2011, 18:58Hai sictir!

pac.pac spunea...

@28 ianuarie 2011, 19:07,Cred ca faci parte din,, colectivul,, celor care se simt.Inseamna ca ai si tu facultate , vad ca scri corect ,,SICTIR'',oare esti obisnuit cu el ????

Anonim spunea...

@30 ian./00:20
Din copilaria trista si nefericita nu ti-ai amintit decat cum erai alintat de parinti,nu-i asa mai......SICTIR?

Anonim spunea...

Ete ma la ei!Ofticatilor!Huoo!!
@30 ianuarie 2011, 17:07 Gramaticule, cu putina atentie si bunavointa ti-ai fi dat seama la cine si ce ma refeream,dar asa...
@31 ianuarie 2011, 13:27 Balacestete in continuare in mocirla ta mai...oftica.atule.