vineri, 14 ianuarie 2011

Bilanţ pentru General !

In data de 12.01.2010 a avut loc bilantul Penitenciarului Braila. Bilantul a inceput la orele 10 si s-a terminat la orele 13. Din partea ANP a participat insusi directorul general chestor dr. Ioan Bala. Organizatorii n-au vrut sa dea gres, asa ca dl. Tugui, directorul ,imputernicit fara numar, al Penitenciarului Braila, nepotul unui fost,  si actual chestor in rezerva , a organizat totul ca la carte, insa pe banii ofiterilor, ca de, au asociatie profesionala. In spirirul caracteristic bilanturilor militare , cam nimeni nu a avut ceva de comentat la bilant in fata majestatilor sale. Dupa bilant , chermeza organizata de nea Tugui, pentru a multumi inca o data pentru imputernicirile trecute si viitoare s-a tinut pe nava de pasageri Muntenia, fosta nava amiral a lui Nicolae Ceausescu. Ehe, metehne vechi. Bineinteles ca nu au avut invitatii toti muritorii de rand , de la penitenciar participand doar directorul Tugui. Printre participanti: directorul general , chestor Ioan Bala, prefectul judetului, directori de la SRI, STS, ISU, judecatori , etc. Si uita asa dl. Tugui se apropie increzator de perioada examenelor pentru functia de director al Penitenciarului Braila. Pariem ca ia examenul, cu toate ca e diferenta mare de la sofer la manager de puscarie? Offfffffffffff, ce greu si cu bilanturile astea. Cat sa mai poata si ei , saracii ? (sursa : Sindicatul Fraternitatea Giurgiu)

6 comentarii:

unu spunea...

MEGAPARTY pentru gheneral, oare cat o fi costat meniul pe acea “barcuta”??? Si daca ar fi fost invitati palmasii , nu cred ca si-ar fi permis careva costurile la salariile acestea ciuntite. Cred ca toata lumea se gandea la TITANIC?! La Bistrita a fost meniul de 70 RON si nu s-a inghesuit poporul, dar in concluzie, ca sa stai langa masa gheneralului : COSTA !!!

marinaruldeseviciu spunea...

“de la penitenciar participand doar directorul Tugui” – dar a cui bilant a fost? Al directorului ? Sau al unitatii? In concluzie : unii “sponsorizeaza” iar alesii consuma !!

Somnorosul spunea...

S-a intamplat in Romania acest lucru ?? Pai, nu era vorba ca este criza? S-a terminat?

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

14 ianuarie 2011, 11:45

Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,
În care te-adânciră barbarii de tirani!

Anonim spunea...

Ca la noi la nimeni