marți, 16 martie 2010

Zodiac sef/angajat

Zodiac Sef

34 de comentarii:

Anonim spunea...

Buna seara
Din motive independente de vointa mea, va adresez, e drept, ca mai tarziu, felicitari pentru reusita dumnevoastra de a infiinta blogul sindicatului "de la Bistrita".Tine-ti aproape si veti vedea cate se pot rezolva cu "frica" de a aparea pe blog. Directorii tin foarte mult la imaginea lor.

Cu bine,
Luca (de la Vaslui)

Bogdan Moldovan spunea...

Salutari colegilor de la Bistrita!!!Va transmite urari de bine un bistritean din Hunedoara.
Multe "succesuri" Vlad!

Anonim spunea...

vedeti că în revista penitenciară care a apărut azi apare un titlu sugestiv pentru voi acesti nemultumiti şi frustrati care nu aveti de lucru si tot aduceti comentari la adresa ofiterilor, intitulat după câte îmi aduc aminte " să nu asculţi pe cei multi şi proşti, ci doar pe cei puţini şi deştepţi".Îmi cer scuze dacă nu am reprodus exact acest titlu, dar oricum în enunţul titlului vă regăsiţi voi cei mulţi şi care vă credeţi deştepţi, adică voi agenti care postati comentarii şi noi cei împuterniciti şi cu functii de conducere , care suntem băieţi deştepti,şi care nu vă ascultăm prostiile voastre.

ईगल संघ spunea...

sa fie intr-un ceas bun

by the way draga anonim imputernicit, cel de mai sus, tocmai ti-ai expus frustrarile... so...join the club desteptule care esti.... :)) :D

Anonim spunea...

@-17 martie 2010, 16:44 imi pare rau sa ti-o spun dar nu se vede ca faci parte din cei putin si destepti.probabil pentru dumneata revista penitenciara reprezinta cartea cartilor,cartea de capatai asa ca lectura placuta in continuare .e trist ca mai exista in sistem din astia ca tine,de-aia merg lucrurile asa de bine.ai o mentalitate tipic bolsevica.SOVIETICULE !

un paznic spunea...

Anonimule daca vrei sa vezi un frustrat uita-te in oglinda ,dar trebiue sa iti dau dreptate "facem comentarii ( oare de ce crede ca noi comentam si nu el???)la adresa ofiterilor " si va trebui sa va obisnuiti cu aceste lucruri si daca iti vei da silinta poate vei intelege ca acest blog nu este al agentilor ,poti fi sigur ca exista si ofiteri nemultumiti de anumite lucruri si stari de fapt care au postat sau vor posta ;cel mai bun exemplu esti chiar tu .Banuiesc ca aceast comentariu este facut in urma citirii horoscopului tau pentru ca altfel nu este locul lui aici dar ai citit si ai vazut probabil ca este favorabil si ce ai zis :ia sa dau lovitura ;si nu poti fi acuzat ca nu ai incercat macar. La mai multe postari

Anonim spunea...

@17 martie 2010, 16:44 "noi cei împuterniciti şi cu functii de conducere , care suntem băieţi deştepti"...se vede clar faptul ca va fac bine aceste imputerniciri, cel putin din punct de vedere al bugetului, cat despre inteligenta, profesionalism imi permit sa am mari indoieli...o sa vedem cati dintre domniile voastre se vor inscrie la concurs ptr. ocuparea posturilor care va aduc atatia bani si cati o sa-l si promovati....

Anonim spunea...

Anommule 17 martie, 19:22,ce stii tu despre Bolşevism, ai auzit aşa şi ti se pare interesant nu? Vezi că confunzi capra cu varza, deşteptule.

Anonim spunea...

La concurs o să se înscrie, şi o să candideze singuri, cum au canditat şi alti şi acum se cred cei mai destepti, fiindcă concursurile nu o să fie transparente, iar în comisiile de concurs o să facă parte cei care i-au recomandat, sau mă rog acoliti de-ai lor.Poate faceti domnilor sindicalisti ceva în sensul acesta, pentru a spori competitia, nu ca la următoarele concursuri să se înscrie doar împuterniciti, aşa cum s-a întâmplat la directori, câte unul pe un loc, si probă de concurs sustinerea unui proiect managerial, care poate fi interpretat după cum e să dea bine.

Anonim spunea...

@- 17 martie 2010, 20:18 poate ca stiu mult mai multe decit tine (si se scrie anonimule)

Anonim spunea...

Domnule presedinte ce se intampla nu m-ai ai ai piuit, sau ti-au tras azi in consiliu, un spor de 50, de te face sa regreti ca nu ai putut uita

AdMin spunea...

@18 martie 2010, 19:06 ...poti sa dormi linistit stimate anonim, azi nu mi-au "tras" in consiliul de conducere (CC) nici un spor de 50%, dar maine s-ar putea sa beneficiezi chiar tu de el, consideri ca "indeplinesti conditiile" ?? ...sau ai facut numai valuri ca sa "testezi piata" ?!

un paznic spunea...

Anonimul de la 19.06 este cumva balbait? A scris de 3 ori "ai"(m-ai nu se scrie despartit aici)Este si o conditie sa stie sa scrie? :( Penrtu ca atunci nu o indeplineste.Si eu am banuiala ca nu stie nici sa citeasca deoarece pentru comentarii legate de acei 50 % este un alt loc tot aici pe acest blog trebuie numai citit dar de unde minte?

Anonim spunea...

Pt.19:06
``mai`` se scrie fara cratima {(ce-o fi aia:)} in contextul dat ,pe deasupra se pare ca esti si balbait(oare numai cand bati la taste?)
Cand am zis ca s-a deschis cutiuta Pandorei nu mi-am imaginat ca de fapt e ditamai ``dulapul cu scheleti``

Anonim spunea...

Apropo de tainele scrisului... Paznicule, te zgarcesti rau tare la virgule! Nu te intreb, ca la cat de mintos esti, sunt sigur ca stii ce-s alea virgule. Sau... sa te intreb?

Anonim spunea...

"m-ai nu se scrie despartit aici" spunea Paznicul plin de patos.

Serios? Bine ca mi-ai spus ca "aici", adica pe acest blog, "mai" se scrie doar legat. "Mai" linistit. :)

Anonim spunea...

Si hotaraste-te, domnule Paznic, ori nu stie sa citeasca, ori n-are minte, ori iti dai cu presupusul ca sa arati tu cate esti de... cioban. Dar, oare tu de unde le stii asa de bine? Sa nu-mi spui ca esti licentiat in "X si 0". Wow! Ei, asa da, asa-i explicabila eruditia lu' matale!

un paznic spunea...

Ha ha ha sa inteleg ca eu sant de vina pentru ca analfabetul nu stie cand se scrie "mai" despartit si cand nu? Ai postat 3 comentarii pe acelasi subiect si in toate ai scris paznic cu "P" (mare).Era suficient doar unul. :))

MAMULOS spunea...

Cand terminati cu "mai" incepeti cu "miau" ca vad ca altceva mai bun nu aveti de scris.

Anonim spunea...

Pt. 17:46- ``MAI`` mult ca sigur a facut-o din respect pt. cei care lucreaza in schimburi, sambata si duminica si alte sarbatori legale ,care sunt de la paza,vizita, bloc alimentar,medical,e.t.c.:):)

Anonim spunea...

Pt. 23:46 La ``X si O`` nu-ti cerea calculatorul diferite ``servicii``sau bani ca sa-ti iei examenul....
Urla invidia in matale ca ai frecat bancile scolii(poate si altceva!!!!) si ai ajuns sa servesti masa la popota cu cei carora le zici``ciobani`` si care sunt convins ca ti-ar da muuuuuuuuuulta branza! GRATIS!

Anonim spunea...

@ 23.34

Asa-i meseriasu, nu-ti cerea calculatoru nici "servicii", nici bani, dar nici alte cunostinte. Era de ajuns sa-ti platesti cumintel taxele si sa faci extraordinarul efort sa te prezinti la sala de "examen", unde 1-a, 2-d sau 3-c... Daca despre branza pe care au facut-o aia "multi" la astfel de examene e vorba, nu aduni nici de un strudel, dar tu poti sa le numeri ouale, "absolventule" de Spiru Harletz, ca sa vezi daca sunteti toti prezenti la... tuns. Daca nu-ti iese "socoteala", nu-i bai, ca vi se vor da "socotelile" celor care si le-au tocit atunci cand tu pazeai oile.

Istetu' lu tata, am stat la popota, si nu numai, si inainte de a se "destepta" unii dintre voi, dar acu e ceva de groaza la cum poate sa puta prostia fudula. Ca pana amu ceva timp unii nu erau prosti de tot, dar acu, scolindu-se si obtinand si diploma, sunt prosti cu patalama, recunoscuti oficial de statul roman. Pot eu sa ma pun de-a curmezisul si sa nu va recunosc aceste merite. Doamne fereste! Sunteti ai dintai din ai mai prosti! Deci, nu invidia urla, ci doar simtul olfactiv e deranjat de mirosul prostiei. Noroc ca nu te si doare, ca-mi spargeai si timpanele, "licentiatule"! Asa ca, mars, ma!

Anonim spunea...

@ 00:19 Ma bucur ca a reusit ``licentiatul``de la X si O sa te enerveze!Daca era de la Goldis acum erai deja facut varza cu Bic-ul!!!
Dai lectii de superinteligenta tuturor doar pentru faptul ca tu ai terminat o facultate si poti sa numeri pana la 6 si nu doar pana la 5 ca noi ``ciobanii``de rand( cum atat de poetic ne alinti).
La cat esti de erudit cred ca locul tau nu este printre noi!Doar pentru ca Statul- in imensa lui marinimie- ti-a acordat sansa sa fi FPSS cu grad de ofiter ,nu inseamna ca esti un om mai bun!
Oriunde in alta institutie sint convins ca ai fi fost un ilustru anonim, dar aici esti buricul pamantului!
P.S.Pentru expresiile elevate pe care le folosesti in comentarii( chiar daca nu te-ai ``semnat`` carcotasule esti atat de previzibil!!!!),ai facut cursuri sau te antrenezi acasa?
P.P.S Nu sunt inca absolvent.......

Carcotasul de weekend spunea...

1. Amice, asta e! Atat de proaste sunt facultatile si atat de plini de voi, cumparatorii de diplome (era sa zic studentii, auzi la mine, cursanti, voi care v-ati speria de moarte daca ati vedea un profesor la fata) incat nici prapasita ce o reprezinta diferenta dintre "5 si... 6" nu sunteti in stare sa o percepeti la adevarata dimensiune. Cum spuneam, zicala "prostul nu e prost destul daca nu e si fudul" se adevereste inca o data.

2. De unde stii ca sunt ofiter, de unde stii ca sunt "printre voi"? Am facut eu vreo afirmatie din care sa reiasa ca as fi din sistem si ca as fi ofiter? Vezi cum va grabiti la concluzii ca mireasa...

3. Proasta parere ai despre sistemul penitenciar, daca spui ca "Oriunde in alta institutie sint convins ca ai fi fost un ilustru anonim, dar aici esti buricul pamantului!". Cu alte cuvinte, recunosti ca sistemul in care activezi este ultima roata la caruta... statului, atat ca importanta, cat si ca valoare a personalului. Nts, nu-i frumos sa spui asta! Si poate te aud si colegii... :)

4. Da, pentru expresiile "elevate" - asa le vezi tu, eu le consider uzuale si normale :), am facut si cursuri, m-am antrenat si acasa (asa se numea studiul individual/invatatul pe vremea mea) si am si citit cateva tone de carti. Ma scuzi ca mi-am permis sa-mi acord "avantajul" asta si nu am jucat fair. :)

P.S. Iti doresc sa absolvi cu bine (dupa cum scrii, pari recuperabil si de... perspectiva). Indiferent de facultatea si universitatea urmata, conteaza cel mai mult implicarea, interesul, calitatile native si... IQ studentilor. Era importanta si prezenta la cursuri si seminarii etc dar... se poate suplini. :)

Anonim spunea...

@16:21 La`` expresii elevate``,am uita eu sa pun ghilimele,iar tu ILUMINATULE,desi a-i facut-o ,nu ai prins ironia:):).I-ti mai acord o sansa.Cat despre citit nu cred ca poti invata prea multe din cartile de PACALICI sau Cartea de bucate.Ziare tip CIAO,CANCAN,LIBERTATEA dupa care se pare ca te inspiri acum nu existau pe vremea ta.Daca nu esti ofiter si nici agent,Preotul puscariei banuiesc ca nu esti,atunci cine esti si de ce te doare grija de sistemul penitenciar in ale carei taine pari foarte bine initiat?
Ai dreptate cand spui ca daca am vedea un profesor la fata ,ne-am speria de moarte-mai ales daca ar avea fata ta- tu fiind unul din cei care se trezesc dimineata si, privindu-se in oglinda deja si-a f...t ziua!

Vanatorul de militieni spunea...

@ 18.54

Vezi, si daca iti spun ca esti prost, obraznic si magar, spui ca am eu ceva cu tine? Ca sa nu te mai chinui, iti spun ca nu eu te-am facut asa, ci natura, eu doar constatand aceasta eroare.

Asa-i cand ii dai nas si-i sufle-n coarne obraznicilor, li se urca la cap.

Agramatule, sa te demontez nitel, ca ti se urca la cap si iti iei zborul "falfabetule":
- "ai facut-o" si nu "a-i facut-o", gunoiule lingvistic;
- "iti mai acord", "iti" scris fara cratima (ce-i aia), agramatule;
- sistem penitenciar in ale "carui" taine, analfabetule;
- dupa fiecare semn de punctuatie se lasa spatiu, neinstruitule;
- virgulele nu sunt niste chestii de care ai auzit tu undeva si de care trebuie sa scapi, fiind "obligat" sa pui cate una la fiecare trei cuvinte sau deloc;

Am crezut ca am cu cine glumi, dar mi-am dat seama ca esti si prost si prost crescut, asa ca, de acum incolo, cum marai, cum ti-o trag. Scurt si pe limba ta de militian needucat de puscarie, uneori mai nesimtit si mai ordinar decat hotii pe care-i pazeste. Cine sunt? Sunt umbra ce te va bantui, oriunde vei pasi, oricand si oricum, cand nici cu gandul nu gandesti... zaludule. Buhuhuu!

Vanatorul de militieni spunea...

Erata: "si le sufle-n coarne"

P.S. Ale astuia mi le acord ca "trofeu", ca e prea prost capul care le detine. :)

AdMin spunea...

Va reamintesc :Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice
•să nu incite la reacţii negative etc...
Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.

PS. Va rog sa respectati regulile de postare

iceman spunea...

Iertare de intrebare Cinstite "Vinator de Militieni",dar nu esti oare unul si acelasi vesnic "Circotas de;serviciu,weekend" s.a.m.d.?

un paznic spunea...

Vanatorule de militieni baga-ti pusca in gura si apasa pe tragaci.Va fi o pierdere mare pentru noi toti dar sant convins ca vom putea trece peste asta.Poate ne va fi mai bine chiar.

Curierul spunea...

Iceman sau "18.54", sau alte ore fara importanta?

De ce intrebi? Vrei sa-i transmiti ceva?

Asa-i ca tare te mai incurca semnele astea de punctuatie? Cine le-o mai fi inventat? Dar tu sa nu te impiedici in niste amarate de reguli de puctuatie si da drumul semnelor asa cum iti vine...

iceman spunea...

@22 martie 2010, 00:03Vai de mine !Iertare jupine,am vrut sa intru pe blogul SSP B-ta,dar se vede treaba ca am gresit si am aterizat pe cel al Facultatii de Litere.
Bai!ma lasi?

un paznic spunea...

Adevarat graieste iceman. :)

Anonim spunea...

@ 20 martie 23:46
Bucura-te pana la extaz ca ti-am acordat sansa sa-ti pui in valoare cunostintele la Limba gramatica! Chestia cu ce-o fi aia cratima ai preluat-o dintr-un comentariu anterior!
Ideea era sa prinzi esentialul si se pare ca ai reusit, un pic mai greu desigur.
Daca poti disculpa-ma pentru erorile comise daca nu, nici o paguba.
Putem glumi sau vorbi serios cu conditia sa cobori dintre stele si sa renunti la apelative gen:prost ,magar,nesimtit,gunoi,cioban,e.t.c....
Sau poate peferi sa ramai in cercul restrans al doxatilor unde salutul este Buhuhuu iar raspunsul la salut este Mars ba!
Intre timp poti sa ti-o tragi singur(a),la cat esti de ofuscat(a)se pare ca simti lipsa unui cioban adevarat!SPOR LA TREABA!!
Pune tu virgulele lipsa :)